Royals

Regina Elisabeta vs. Meghan Markle: "Nu este genul de mireasă pe care şi-o dorea pentru Harry"

Regina Elisabeta vs. Meghan Markle: "Nu este genul de mireasă pe care şi-o dorea pentru Harry"

CARDIFF, WALES - JANUARY 18: Prince Harry and his fiancee Meghan Markle attend a street dance class during their visit to Star Hub on January 18, 2018 in Cardiff, Wales. (Photo by Geoff Pugh - WPA Pool/Getty Images)

Nu băgăm mâna-n foc c-ar fi chiar aşa, însă circulă un zvon pe la palat că Regina Elisabeta (92) se aşteaptă ca mariajul Prinţului Harry cu Meghan să fie unul dezastruos.

„Din păcate, regina n-o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care şi-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba despre o actriţă care a jucat în scene sexy, başca divorţată, metisă şi americancă. Îi este frică că aceasta va stârni scandal şi-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupţial pentru a-şi proteja averea de 40 de milioane de dolari“, arată o sursă citată de revista Globe.

Regina Elisabeta a II-a

Dacă nu credeţi presa tabloidă, poate ar trebui să luaţi în seamă felul diferit în care suverana şi-a dat consimţământul pentru nunţile celor doi nepoţi, Will şi Harry. În 2011, o numea pe mireasa lui Will „iubita noastră şi fidela Catherine Elizabeth Middleton“. În cazul alesei lui Harry, regina nu s-a simţit datoare să-i însoţească numele de vreun apelativ.

„Îmi declar consimţământul la un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prinţul Henry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle“, spunea aceasta în martie.

Câtă răceală se citeşte printre rânduri!

Modifică Setările