Royals

Regina Letizia a arătat cool într-o pereche de pantaloni din piele

Regina Letizia a arătat cool într-o pereche de pantaloni din piele

Queen Letizia of Spain attends a work meeting and visit to the facilities of the 'Integra Foundation' on March 20, 2018 in Madrid, Spain. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

A venit primăvara pentru Regina Spaniei. Odată cu încălzirea vremii, Letizia este din în ce mai îndrăzneaţă cu ţinutele pe care le poartă. Modernă şi cunoscută pentru stilul său extravagant, soţia regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, a purtat o pereche de pantaloni mulaţi, din piele.

O alegere destul de curajoasă pentru un cap încoronat, dacă analizăm stilul vestimentar al femeilor din Casa Regală a Marii Britanii sau chiar al omoloagei sale din Iordania, Regina Rania.

A ales să poarte bleumarin pentru o întrevedere la Fundaţia Integra, o organizaţie caritabilă care sprijină persoanele cu dizabilităţi. Regina a defilat într-un nou palton bleumarin, cu inserţii care dădeau impresie unei fuste scurte. Este o piesă vestimentară deosebită, creată de Carolina Herrera şi care are detalii pe gulerul rotund şi la mâneci. La lansarea colecţiei din 2015, mulţi l-au catalogat fiind o rochie mini. Totuşi, Letizia a ales să o completeze acest sacou mai lung cu o pereche de pantaloni în aceeaşi nuanţă, dar dintr-un material preţios, piele, o creaţie Uterque.

Şi dacă aceste două piese vestimentare au fost de un albastru închis, pantofii şi geanta s-au încadrat în acelaşi registru cromatic. Regina a optat pentru o pereche de pantofi stiletto de la Magrit, o geantă plic semnată Carolina Herrera şi un detaliu strălucitor, o pereche de cercei în formă de stea de la Chanel.

Foto: Hepta

Modifică Setările