Royals

Regina Letizia a Spaniei a fost spectaculoasă la un banchet regal, în Suedia. Apariţie rară, fără mască!

Regina Letizia a Spaniei a fost spectaculoasă la un banchet regal, în Suedia. Apariţie rară, fără mască! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Regele Felipe al Spaniei şi frumoasa sa soţie, Regina Letizia, se află într-o vizită oficială în Suedia, acolo unde au fost primiţi de membrii familiei regale din această ţară nordică.

Cu această ocazie, am putut să admirăm încă o dată stilul ieşit din comun al frumoasei spanioloaice în vârstă de 49 de ani, cu atât mai mult cu cât, de data aceasta, Letizia a renunţat la mască pentru apariţiile ei oficiale.

Pentru un banchet organizat la palatul regal din Stockholm, acolo unde a fost primită de Regele Carl Gustaf şi Regina Silvia ai Suediei, Letizia a abordat o ţinută cu adevărat regală, şi anume o spectaculoasă rochie bleumarin, fără mâneci, completată de o tiară impunătoare şi o pereche de cercei rotunzi foarte şic.

Printre cei prezenţi la acest banchet s-au numărat şi Prinţul Carl Philip şi superba sa soţie, Prinţesa Sofia, cea care a născut, nu demult, al treilea copil al cuplului şi care a arătat de minune într-o rochie albă, lungă şi mulată.

A fost sau nu Regina Letizia frumoasa balului?

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările