Case Regale

Regina Letizia a Spaniei: Până unde merge cu chirurgia estetică?

Regina Letizia a Spaniei: Până unde merge cu chirurgia estetică? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dacă compari o poză actuală a spanioloaicei de 46 de ani cu o fotografie din ziua nunţii sale cu Regele Felipe, şi anume 22 mai 2004, ai zice că ai de-a face cu două femei diferite.

Şi totuşi, este vorba de aceeaşi Letizia Ortiz, de care, ce-i drept, pe atunci prinţul moştenitor al Spaniei s-a îndrăgostit înainte ca aceasta să se „tuneze“. El a plăcut-o natural, ea nu. Fosta jurnalistă şi-a dorit să apară perfectă în faţa viitorilor ei supuşi, aşa că a apelat la un chirurg estetician, care să-i sculpteze puţin chipul. Şi omul ales chiar a făcut o treabă bună, trebuie să recunoaştem.

Ei bine, actuala regină a trecut printr-o operaţie numită mentoplastie (corecţie a bărbiei), dublată şi de o rinoplastie, care să-i schimbe forma nasului într-una mai fină. Se spune că Letizia îşi ura bărbia ascuţită şi evita mai mereu să fie fotografiată din profil, situaţie în care îşi expunea şi nasul cel acvilin.

În plus, mai recent, când anii în plus au început să-şi pună amprenta, Letizia a apelat şi la injecţiile cu Botox pentru a reduce ridurile de la nivelul frunţii şi pe cele din jurul ochilor, precum şi la fillerele cu acid hialuronic pentru a umple pliurile nazolabiale. Rezultatul? Un chip suspect de tânăr pentru o femeie care se apropie de pragul de 50 de ani. Ai zice că ceasul merge invers în cazul Letiziei…

Foto: getty images, profimedia

Modifică Setările