Royals

Regina Letizia, apariţie spectaculoasă într-o rochie de acum cinci ani. Îi vine ca turnată!

Regina Letizia, apariţie spectaculoasă într-o rochie de acum cinci ani. Îi vine ca turnată!

MADRID, SPAIN - DECEMBER 18: Queen Letizia of Spain attends 'Accion Magistral 2017' awards on December 18, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Regina Letizia a Spaniei are mereu un as în mânecă atunci când vine vorba de apariţiile publice. Fie că vorbim despre piese vestimentare noi, moderne, ori de outfituri mai vechi, dar la fel de surprinzătoare, fosta jurnalistă în vârstă de 45 de ani reuşeşte să arate impecabil cu fiecare ocazie.

De multe ori face o fixaţie pentru anumite piese vestimentare pe care le poartă de mai multe ori de-a lungul anilor şi care îi vin perfect. Este şi cazul rochiei purtate de Letizia ieri, la gala de premiere 'Accion Magistral 2017' care, deşi veche, a venit ca turnată pe trupul fără cusur al reginei. Letizia şi Regele Felipe al VI-lea au găzduit luni un dejun la Palatul Regal din Madrid pentur invitaţii de onoare, preşedintele Ecuadorului, Lenin Moreno şi soţia, marcând vizita oficială a acestora din urmă în Spania.

A fost cel de-al doilea eveniment la care Letizia a participart în acea zi, mai devreme prezidând o întâlnire cu Consiliul de Administraţie al Fundaţiei pentru Ajutor împotriva Dependenţei de Droguri (FAD), îmbrăcată în aceeaşi rochie superbă alb  cu model mov prună. A purtat o rochie deosebită, cu nasturi mici, guler rotund şi un cordon lat în talie, o piesă vestimentară de suflet a reginei pe care a îmbrăcat-o pentru prima dată în 2012. Este una dintre creaţiile ei favorite, semnată Felipe Varela, pe care o scoate la iveală din dressing de câte ori are ocazia. 

Este a cincea oară când o vedem pe Letizia îmbrăcată aşa de-a lungul ultimilor ani şi, fără îndoială, de fiecare dată rochia i-a venit ca turnată, semn că regina şi-a păstrat proporţiile ideale în pofida trecerii timpului. A apărut îmbrăcată în această creaţie pentru prima dată în 2012 la Premiile Cervantes şi a continuat să o îmbrace, schimbând doar accesorizarea. De data aceasta a asortat una dintre rochiile ei favorite cu o geantă plic de la Nina Ricci şi o pereche de pantofi stiletto de la Magrit. Piesa de rezistenţă care a oferit preţiozitate ţinutei a fost reprezentată de o pereche de cercei cu perle şi diamante.

Foto: Getty Images

Modifică Setările