Royals

Regina Letizia, eclipsată de o blondă foarte elegantă, la o recepţie

Regina Letizia, eclipsată de o blondă foarte elegantă, la o recepţie

King Felipe VI of Spain and Queen Letizia of Spain host a reception for Marcelo Rebelo de Sousa, President of Portugal at El Pardo Palace on April 17, 2018 in Madrid, Spain. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

Este una dintre cele mai cool regine, îmbrăcată mereu în tendinţe, adoptând outfituri îndrăzneţe, dar Letizia a fost eclipsată la cel mai recent eveniment la care a participat.

După ce a strălucit într-o rochie lungă, decupată, brodată cu perle, la gala de stat găzduită luni de ea şi de Regele Felipe, la  Palatul Regal din Madrid, iată că acum a fost rândul regalităţilor spaniole să fie invitate la un eveniment dedicat lor. Letizia şi Felipe au participat marţi seara la o recepţie organizată de preşedintele portughez Marcelo Rebelo de Sousa, la Palatul Regal din El Pardo, reşedinţă oficială în timpul vizitei sale de stat în Spania.

De data aceasta, Letizia nu a mai fost atât de impresionantă, alegând să poarte un outfit mai vechi, creat de Carolina Herrera, format dintr-o fustă conică şi o bluză neagră. E drept că recepţia a fost modestă faţă de banchetul de stat organizat la începutul săptămânii, aşa că regina nu şi-a dat prea tare silinţa, optând să poarte negru, o creaţie cu pene pe care a mai îmbrăcat-o în luna februarie a anului trecut.

Ea a eclipsat-o pe regina Letizia.

Nici pantofii lăcuiţi de la Magrit, geanta clutch semnată Nina Ricci şi nici măcar cerceii din aur denumiţi  'Queen Earrings', nu au reuşit să o facă să strălucească. Letizia a fost eclipsată de o blondă elegantă, îmbrăcată într-o rochie rafinată, culoarea albastru deschis, cu o pereche de sandale stiletto şi accesorizată cu bijuterii fine.

Foto: Hepta

Modifică Setările