Royals

Regina Letizia încearcă să-şi spele imaginea în faţa poporului spaniol

Regina Letizia încearcă să-şi spele imaginea în faţa poporului spaniol camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

HUELVA, SPAIN - APRIL 11: Queen Letizia of Spain attends the ÔV Campeonatos Autonomicos de Formation Profesional AndaluciaskillsÕ at El Carmen University on April 11, 2018 in Huelva, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

După scandalul monstruos pornit chiar de ea, în ziua de Paşte, cu soacra sa, Regina Letizia încearcă să recâştige simpatiza poporului spaniol. La ultima ieşire în public a făcut baie de mulţime, a încălcat protocolul regal doar pentru a le face pe plac simpatizanţilor, a strâns mâna celor prezenţi şi le-a vorbit cu căldură.

Elegantă şi zâmbitoare, Regina Letizia a Spaniei a avut o apariţie surpriză la o universitate din Andalucia. Înainte de a intra în clădire, Letizia a avut grijă să facă o baie de mulţime, din dorinţa de a-şi mai spăla din imaginea creată în urma scandalului cu soacra sa, în ziua de Paşte. Ea le-a strâns mâna simpatizanţilor regali, a discutat cu ei şi chiar a stat la poze cu mulţi dintre ei, încălcând astfel protocolul regal.

Nu ştim dacă a reuşit ce şi-a propus, însă nu putem să nu sesizăm ce apariţie reuşită a avut. Ea a mixat o haină roşie, cel mai probabil de la Zara, cu mânecile clopot, cu o pereche de pantaloni albi şi o pereche de stilettos asortaţi.

foto: GettyImages

Modifică Setările