Fashion

Regina Letizia, într-o ţinută inspirată din anii `50. A fost o adevărată apariţie!

Regina Letizia, într-o ţinută inspirată din anii `50. A fost o adevărată apariţie! camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

OVIEDO, SPAIN - OCTOBER 20: Queen Letizia of Spain attends the Princesa de Asturias Awards 2017 ceremony at the Campoamor Theater on October 20, 2017 in Oviedo, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Vineri seara, Regina Letizia şi Regele Felipe au îmbrăcat hainele de gală şi s-au prezentat la unul dintre evenimentele dragi monarhiei spaniole, respectiv decernarea ”Premiul Prinţesei Asturia”. Cei doi au fost însoţiţi de Regina Sofia a Spaniei (78), mama Regelui Felipe.

foto: Getty Images

Regina Letizia, Regina Sofia şi Regele Felipe

Suveranii spanioli au păşit pe covorul albastru al evenimentului ţinut la Campoamor Theater, în Oviedo, în ţinute dintre cele mai elegante. Regele Felipe, de exemplu, a îmbrăcat un costum negru, foarte elegant, la care a accesorizat o cravată verde smarald. Iar soţia sa, Regina Letizia, a strălucit într-o superbă rochie inspirată din anii 1950. Creaţia i-a aparţinut designerului spaniol Felipe Varela. De altfel, Letizia a îmbrăcat, din 2004 şi până în prezent, la aceste premii, numai outfituri semnate de designeri spanioli.

Outfitul de anul acesta a fost unul extrem de elegant, din mătase naturală, care prezenta un imprimeu oriental, accentuat în zona taliei. Şi-a completat look-ul cu un clutch din satin negru, semnat de acelaşi designer, o pereche de stilettos negri, din lac, realizaţi de Magrit ”Mila”, dar şi bijuterii spectaculoase, precum brăţara Cartier din aur alb şi diamant şi cerceii De Grisogono cu diamante negre.

Iată apariţiile din anii precendenţi, la acest eveniment. Excepţie face anul 2005, când Letizia a dus-o pe lume pe Prinţesa Leonor!