Royals

Regina Letizia, schimbare radicală de stil. A purtat un machiaj extravagant şi o ţinută superbă la o gală de premiere

Regina Letizia, schimbare radicală de stil. A purtat un machiaj extravagant şi o ţinută superbă la o gală de premiere

MADRID, SPAIN - OCTOBER 26: Queen Letizia of Spain attends the 'Mariano de Cavia', 'Luca de Tena' and 'Mingote' Journalism awards on October 26, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Letizia a Spaniei s-a reinventat. Joi seara, regina a participat la o ceremonie de premiere a jurnalismului  şi a fost de-a dreptul surprinzătoare, aproape de nerecunoscut. Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei a decis să adopte un stil mai îndrăzneţ, în nuanţe de toamnă şi a fost foarte apreciată pentru alegerea făcută.

În timp ce ţara se confrunta cu o criză politică, Letizia se bucura de o seară în compania foştilor colegi de breaslă, la un eveniment care îi premiază pe cei mai buni jurnalişti. Aşa că a optat pentru un outfit sofisticat în nuanţa burgundy, dar şi pentru un machiaj mai intens decât cel pe care îl poartă în mod normal.

Dacă în mod normal Letizia este însoţită de soţul său la acest eveniment anual, ieri, majestatea sa a sosit pe covorul roşu singură, întorcând toate privirile cu salopeta sa preţioasă creată de Angel Schlesser. Şi dacă vă gândiţi că a cheltuit o gramadă de bani pe această ţinută, ei bine, nu, căci salopeta fără mâneci, cu pantaloni lungi şi largi şi prinsă în talie cu o centură, a costat doar 430 de euro.

Nu doar că această ţinută i-a venit ca turnată, dar şi accesorizarea a fost una pe măsura aşteptărilor. A ales să poarte o geantă foarte frumoasă din piele roz cu inserţii de catifea în trei nuanţe diferite, un model creat de un brand de lux, Tita Madrid, în valoare de 290 de euro. Nici pantofii nu au fost mai puţin interesanţi, căci Letizia a încălţat o pereche de stiletto ombre, cu reflexe vişinii, de la LODI.

Bijuteriile au fost şi ele alese cu grijă, purtând piese încrustate cu pietre preţioase: cercei cu diamantwe de la  Yanes, o brăţară de la Cartier şi un inel cu pietre verzi. Cât despre machiaj, a fost la fel de impresionant, cu ruj vişiniu şi un smokey eyes în nuanţe de maro.

Foto: Getty Images