Royals

Regina Letizia, sexy la întâlnirea cu soţul Angelicăi Rivera. Preşedintele Mexicului a sorbit-o din priviri

Regina Letizia, sexy la întâlnirea cu soţul Angelicăi Rivera. Preşedintele Mexicului a sorbit-o din priviri

MEXICO CITY,MEXICO ? NOVEMBER 13: In this handout provided by the Spanish Royal house President of Mexico Enrique Pena Nieto meets Queen Letizia of Spain at 'Los Pinos' residence on November 13, 2017 in Mexico City, Mexico. (Photo by 2017 Casa de S.M. el Rey/ Getty Images)

Letizia face furori în vizita sa oficială în Mexic. Regina Spaniei se află acum în America de Nord pentru un Summit al liderilor mondiali care are ca scop discuţiile despre cancer, iar cu această ocazie a avut plăcerea să-i reîntâlnească pe preşedintele Mexicului şi pe celebra Primă Doamnă, Angelica Rivera.

Luni seara, Letizia a atrat toate privirile la o cină organizată de preşedintele Enrique Peña Nieto, eveniment la care regina a fost oaspete de onoare. Şi pentru că îi place să surprindă cu fiecare apariţie a sa, mai ales cu ocazia eveniemntelor oficiale, Letizia (45) a fost răvăşitoare într-o ţinută mulată care i-a lăsat braţele tonifiate la vedere. Cu un asemenea outfit a reuşit să întoarcă toate privirile, să nu mai vorbim de atenţia deosebită pe care i-a oferit-o soţul fostei actriţe Angelica Rivera, actuală Primă Doamnă, care a sorbit-o pe Letizia din priviri.

A purtat o salopetă cu pantaloni largi şi fără mâneci, cu o superbă broderie în faţă, dintr-un material care s-a  mulat perfect pe formele ei perfecte. La evenimentul desfăşurat la Los Pinos, reşedinţa oficială a preşedintelui Mexicului, Enrique Pena Nieto, regina a apărut în această creaţie superbă marca Felipe Varela, în care a strălucit. Chiar şi Angelica Rivera, mai modestă în ceea ce priveşte ţinuta aleasă pentru acest eveniment, a admirat-o. Toată atenţia a fost îndreptată aseară spre Letizia a Spaniei care a venit neînsoţită de regele Felipe al IV-lea.

Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când cei trei se întâlnesc, Letizia, Prima Doamnă a Mexicului şi preşedintele au avut ocazia să mai intereacţioneze şi cu alte ocazii, în timpul vizitelor oficiale sau pe la evenimentele de amploare. Ce-i drept, Angelica nu a fost la fel de sexy ca Letizia la această cină. Mama a trei copii, ea a optat pentru o bluză neagră cu mânecă scurtă şi o fustă plisată cu imprimeu floral.

Foto: Getty Images

Modifică Setările