Royals

Regina Letizia, sobră la primul său eveniment după cearta de Paşte cu Regina Sofia

Regina Letizia, sobră la primul său eveniment după cearta de Paşte cu Regina Sofia

EL ESCORIAL, SPAIN - APRIL 03: Queen Letizia of Spain attends a Mass marking the 25th anniversary of death of Conde de Barcelona, father of King Juan Carlos, at San Lorenzo del Escorial Monastery on April 3, 2018 in El Escorial, Spain. (Photo by Ballesteros - Pool/Getty Images)

Slujba religioasă din Duminica Paştelui Catolic a fost una  tensionată pentru Regina Letizia care, conform unui video apărut ultetior în presă, a avut ceva divergenţe cu soacra sa, Regina Sofia.

Acum, la câteva zile de la incident, Letizia a apărut sobră şi modestă la un eveniment, alături de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, dar şi de părinţii soţului său, fostul rege Juan Carlos şi Regina Sofia.

Au fost cu toţi prezenţi la o slujbă de comemorare a 25 de ani de la moartea bunicului regelui Felipe, Juan de Bourbon, Conte de Barcelona. Evenimentul a avut loc la Bazilica Mănăstirii Regale San Lorenzo din El Escorial, iar cele două cupluri regale au venit în maşini separate  şi au păstrat distanţa în timpul ceremoniei.

Au purtat negru, doliu, fiind foarte sobri, fără să afişează nici cel mai mic zâmbet. Evident, evenimentul impunea o ţinută de acest gen, dar şi un comportament adecvat, dar tensiunea s-a simţit între Letizia şi soacra sa. Regina Spaniei a purtat o rochie trei sferturi, cu mânecă lungă, o creaţie Carolina Herrera, o geantă plic de la aceleaşi brand şi o pereche de stiletto marca Magrit.

Foto: Getty Images, Casa Regală a Spaniei