Royals

Regina Letizia, strălucitoare într-o ţinută galben muştar

Regina Letizia, strălucitoare într-o ţinută galben muştar

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 20: King Felipe VI of Spain (L) and Queen Letizia of Spain (R) receives Palestinian President Mahmoud Abbas (C) at the Royal Palace on November 20, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Antonio Gutierrez - Pool/Getty Images)

Poate că zilele de ianră nu sunt tocmai prietenoase, dar Regina Letizia a făcut mai multă lumină cu ţinuta purtată luni la un eveniment în Madrid. Letizia a notat încă o apariţie imaculată într-o ţinută îndrăzneaţă în culori contrastante, alăturându-i-se soţului său, regele Felipe, la Palatul Regal din Madrid, în cadrul unei ceremonii de întâmpinare a preşedintelui palestinian Mahmoud Abbas.

Deşi obişnuieşte să mai recicleze din ţinutele pe care le poartă pe la evenimente, de data aceasta toate piesele purtate de regină au fost noi în garderoba sa, iar asocierea de culori - galben muştar şi bleumarin a fost una de succes. Majestatea sa a arătat superb într-o bluză fină cu guler, culoarea muştar, creaţie Hugo Boss, completată cu o fustă midi plisată cu imprimeu floral.

La prânzul oficial în cadrul căruia Letizia a fost gazdă a ales să fie elegantă într-o ţinută office reinterpretată şi completată de o pereche de pantofi sanda cu toc cui. Singura piesă vintage din outfit a fost reprezentată de cerceii încrustaţi cu pietre de cuarţ albastru şi chihlimbar. De asemenea, întregul look a părut împrospătat, mai ales că regina a revenit la vechea tunsoare bob.

Foto: Getty Images