Royals

Regina Letizia, unu la unu cu soţul său, Regele Felipe. Au purtat amândoi costume cenuşii!

Regina Letizia, unu la unu cu soţul său, Regele Felipe. Au purtat amândoi costume cenuşii!

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 24: King Felipe VI of Spain and Queen Letizia of Spain attends a meeting at the National Library on November 24, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Obişnuită să atragă atenţia în ţinute de-a dreptul fabuloase şi foarte feminine, de data aceasta Regina Letizia a optat pentru un outfit foarte asemănător cu cel al soţului său, unul masculin şi formal. Şi-a păstrat eleganţa, chiar dacă a fost unu la unu cu Regele Felipe al VI-lea, amândoi îmbrăcaţi în gri închis, prezenţi la o întâlnire în cadrul Bibliotecii Naţionale a Spaniei.

Letizia a ales să păstreze totul la minim în ceea ce priveşte vestimentaţia. A purtat un costum de inspiraţie masculină, culoarea gri şobolan, fiind asortată cu soţul său care, cel puţin a ales un elemen mai colorat - cravata marsala. Chiar dacă a îmbrăcat din nou o ţinută sobră, chiar şi pantofii şi geanta fiind în nonculori, Letizia a arătat cool în acest deux-piece de la Hugo Boss.

Şi nu, nu este o piesă nouă în garderoba sa, căci a mai fostă văzută îmbrăcată aşa la o întrunire organizată la Madrid în luna februarie. Alcătuit dintr-un blazer asimetric şi o pereche de pantaloni office asortaţi, outfitul a fost completat de o geantă plic din piele de piton de la Lidia Faro şi o pereche de pantofi cu toc, acoperiţi în faţă, model creat de firma spaniolă Magrit.

Foto: Getty Images