Case Regale

Regina, Prinţul Charles şi Prinţul William sunt îngrijoraţi pentru Boris Johnson. Cum au reacţionat ei la internarea premierului?

Regina, Prinţul Charles şi Prinţul William sunt îngrijoraţi pentru Boris Johnson. Cum au reacţionat ei la internarea premierului? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cazul premierului britanic Boris Johnson a produs îngrijorare în tot regatul.

După cum ştim, premierul în vârstă de 55 de ani a fost internat de urgenţă la un spital londonez, la secţia de terapie intensivă, după ce doctorii lui au fost alarmaţi din cauză că acestuia nu-i scădea temperatura şi nu-i trecea febra.

Chiar dacă purtătorul de cuvânt al premierului a anunţat, aseară, că acesta este conştient, iar starea lui este stabilă, britanicii sunt foarte îngrijoraţi pentru acesta, iar aseară, la ora locală 20, o ţară întreagă a aplaudat simbolic în semn de simpatie pentru Johnson.

Îngrijoraţi sunt şi membrii familiei regale britanice, printre care şi Ducii de Cambridge, care au postat pe Twitter un mesaj de încurajare pentru Boris. 

Pe contul oficial Kensington Palace, William a postat un mesaj personal, semnat cu iniţiala W: Ne gândim la primul-ministru şi la familia lui, care, la fel ca mulţi alţii din Marea Britanie şi din întreaga lume, sunt afectaţi de coronavirus. Îi dorim însănătoşire grabnică în aceste vremuri dificile

Faptul că acest mesaj este semnat cu iniţiala W înseamnă că a fost compus chiar de către duce şi nu de echipa lui de PR.

La rândul ei, Regina Elisabeta i-a trimis un mesaj de încurajare logodnicei însărcinate a lui Boris, Carrie Symonds, iar Prinţul Charles şi Ducesa Camilla i-au urat, la rândul lor, premierului însănătoşire grabnică.