Kate & William

Regina purpurie! Kate Middleton a făcut senzaţie într-un costum magenta, în campusul unei universităţi

Regina purpurie! Kate Middleton a făcut senzaţie într-un costum magenta, în campusul unei universităţi camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fashion Kate este de neoprit.

După ce i-a cucerit pe toţi cu ţinuta ei spectaculoasă de la premiera celui mai recent film cu James Bond, Ducesa de Cambridge s-a schimbat în ceva mai casual, a doua zi, la un nou eveniment regal.

Aceasta l-a însoţit pe Prinţul William la Universitatea Ulster din regiunea Derry-Londonderry, din Irlanda de Nord, prilej cu care a adoptat un outfit foarte cool, şi anume un costum cu pantaloni într-o culoare vibrantă: magenta.

Kate a accesorizat costului cu o maletă neagră, o pereche de pantofi din piele întoarsă şi un plic din piele, iar părul şi l-a prins într-o coadă simplă.

Costumul purtat de Kate Middleton este o creaţie a unuia dintre brandurile ei preferate, Emilia Wickstead, şi are un preţ de vânzare de 1.345 de lire sterline. Ducii de Cambridge au vizitat campusul universităţii, au savurat un pint de bere neagră la unul dintre puburile din incintă şi au vorbit cu studenţii încântaţi de prezenţa lor.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările