Royals

Regina Rania a făcut furori cu ţinuta purtată la absolvirea fiului său

Regina Rania a făcut furori cu ţinuta purtată la absolvirea fiului său

Queen Rania of Jordan arrives for the Cadets graduation ceremony at Royal Military Academy Sandhurst (RMAS), known as Sandhurst, on August 11, 2017, in Camberley, south west of London, United Kingdom. Photo by Balkis Press/ABACAPRESS.COM

Să ai 46 de ani şi să arăţi atât de bine este un miracol al naturii. Multe femei sunt frumoase în tinereţe, dar, când se apropie de 50 de ani, frumuseţea or începe să se ofilească. Este ceva normal, până la urmă, stă în natura lucrurilor. Regina Rania, la Royal Military Academy Sandhurst De fiecare dată când o vedem, însă, pe Regina Iordaniei, ne dăm seama că unele femei sunt mai norocoase decât altele, căci soţia Regelui Abdullah II pare că nu îmbătrâneşte deloc.

Am observat asta şi cu ocazia prezenţei familiei regale iordaniene la prezentarea absolvenţilor Royal Military Academy Sandhurst din Surrey, Marea Britanie.

Regii Iordaniei, alături de cei patru copii ai lor
Rania şi fiul ei cel mare, Prinţul Hussein

Printre absolvenţi s-a numărat şi Prinţul moştenitor Hussein, de 23 de ani, fiul cel mare al cuplului regal, care şi-a definitivat studiile de ofiţer la prestigioasa academie militară.

Regina Rania a ieşit, cu siguranţă, în evidenţă din mulţimea de participanţi la ceremonie, aceasta purtând o haină rochie brodată, într-o nuanţă roşu aprins, la care a asortat o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă.

Rania şi Abdullah au fost însoţiţi la ceremonia militară şi de ceilalţi trei copii ai lor, Prinţesa Salma, Prinţul Hashem şi Prinţesa Iman.

Foto: Hepta