Royals

Regina Rania, o nouă apariţie impecabilă în timpul turneului din Australia

Regina Rania, o nouă apariţie impecabilă în timpul turneului din Australia camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este una dintre cele mai stilate regine din lume şi demonstrează acest fapt cu fiecare apariţia a sa publică. Cel mai recent eveniment la care a participat a fost unul organizat la National Arboretum, Australia, unde s-a prezentat alături de soţul ei, Regele Abdullah al II-lea. Regele şi Regina Iordaniei Regina de 46 de ani este cunoscută drept una dintre cele mai rafinate capete încoronate din întreaga lume. Şi cu fiecare apariţie a sa îşi întăreşte această titulatură. La evenimentul de pe 25 noiembrie, din cadrul turneului regal din Australia, Rania şi-a făcut apariţia într-un outfit extrem de reuşit.

Purtând un sacou alb, cu un design deosebit, şi o fustă creion vişinie, soţia regelui Abdullah al II-a a fost îndelung admirată.

rania2
Ţinuta cu care a impresionat de data aceasta

De altfel, ştim deja că Regina Rania este, totodată, şi una dintre cele mai simpatizate regalităţi din lume. Regina Iordaniei are chiar şi un cont de Instagram, unde postează regulat imagini din timpul evenimentelor la care participă. Cu peste 20 de milioane de urmăritori activi, postările Reginei sunt dintre cele mai populare pe respectiva reţea de socializare. Şi nu numai. Mulţi spun că ea este cea mai ascultată femeie din Orientul Mijlociu. Şi cea mai admirată!

foto: Facebook