News

Regina telenovelelor mexicane, Verónica Castro, a fost căsătorită 5 ani cu o femeie

Regina telenovelelor mexicane, Verónica Castro, a fost căsătorită 5 ani cu o femeie camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Cunoscută publicului din România din telenovela „Şi bogaţii plâng” şi, recent, din serialul Netflix – „Casa Florilor”, Verónica Castro a fost numită ani la rândul una dintre cele mai frumoase femei din lume. S-a iubit cu bărbaţi celebri, dar a refuzat să recunoască adevărata ei sexualitate.

 

Deşi revenirea în atenţia publicului cu serialul „Casa Florilor”a fost una pe care şi-o dorea de ani buni, femeia cu ochii răpitori nu s-a gândit că trecutul ei o va pedepsi. Recent, presa mexicană a ţesut o nouă poveste de amor, plină de intrigă şi suspine, aşa cum le place creatorilor de telenovele. Într-o emisiune radiofonică, actriţa şi prezentatoarea TV, Yolanda Andrade, a povestit despre iubirea sa pasională cu o vedetă mexicană, celebră actriţă şi cântăreaţă. Şi deşi nu a vrut să divulge numele, rugată să infirme această relaţie pentru public, ea nu a negat. Mai mult, sora Yolandei, Marilé Andrade, a povestit că nu numai că au fost căsătorite, dar au şi trăit în aceeaşi casă.

 

Încolţită de presa tabloidă, Yolanda a declarat: „Eu am partea mea de adevăr, acesta este adevărul meu, dar dacă ea vrea să nege, e dreptul ei. Îi respect deciziile, dar noi am avut o relaţie de mai bine de cinci ani, am fost acolo, lângă ea, am trăit toate astea.”

 

Iniţial, Yolanda a fost iubita lui Cristian Castro, nimeni altul decât fiul Verónicăi Castro cu Manduel Valdés. Între timp, ea şi Veronica s-au îndrăgostit şi s-au căsătorit la Amsterdam, într-o ceremonie simbolică. Presa a făcut presiuni ca ea să vândă fotografiile de la ceremonie, însă Yolanda a refuzat, marele ei regret fiind că Verónica refuză să recunoască faptul că au trăit o adevărată poveste de iubire timp de cinci ani.

 

Rănită în orgoliu şi sfidând generaţii întregi de bărbaţi care au adulat-o, Castro a refuzat să vorbească despre această poveste, presa suspectând că regretă până la depresie faptul că acest secret al ei a ieşit la iveală. Şi deşi serialul „Casa Florilor” a înregistrat un mare succes pe Netflix şi datorită rolului pe care aceasta l-a jucat, Verónica a decis să renunţe la filmări şi să stea departe de mass-media.

 

 

 

 

Modifică Setările