Gossip

Regina Victoria era o maşină de sex!

Regina Victoria era o maşină de sex!

Regina Victoria avea un apetit sexual de nestăvilit!

Această ipoteză picantă despre viaţa secretă a reginei va fi exploatată într-un serial britanic difuzat de PBS, care i-a înfuriat la culme pe Regina Elisabeta şi pe Prinţul Charles Regina Victoria avea un apetit sexual de nestăvilit! "Aventura Prinţului Charles cu Camilla, transformată până la urmă în mariaj, şi escapada din Las Vegas a Prinţului Harry dovedesc faptul că au moştenit nişte gene kinky de la Regina Victoria", a comentat spumos o sursă de la Palatul Regal. "De altfel, în familia regală, se spune că Victoriei îi plăcea orice fel de sex."

Desigur, cea dintâi dovadă că apetitul sexual al Reginei era unul remarcabil au fost cei nouă copii rezultaţi din mariajul cu Albert. De altfel, soţul ei instalase un sistem special în dormitorul lor, pentru a avea toată intimitatea necesară: atunci când aveau chef să-şi facă de cap, apăsau un buton de lângă pat şi se blocau instantaneu toate uşile. Este ceea ce a povestit aceeaşi sursă despre regina care a şocat conservatoarea societate britanică a vremurilor ei, spunând că sexul te duce în paradis...

De altfel, aceste bârfe pe seama ei au continuat şi mai aprig după moartea soţului ei, când a devenit suspect de apropiată de asistentul ei scoţian, John Brown, fără de care ajunsese să nu mai poată trăi. Şi oricât ar fi încercat ea să susţină că îi era cel mai bun prieten, întreaga curte regală nu s-a gândit la altceva decât la nebuniile pe care cei doi le-ar fi făcut în dormitor. Cu atât mai mult cu cât dormeau în camere alăturate, astfel că cei din staff-ul reginei ştiau că împărţeau adesea patul, John fiind poreclit "armăsarul Reginei". Toate aceste poveşti vor sta la baza serialului "Victoria", care va fi difuzat de PBS de la începutul anului viitor.

Modifică Setările