News

Relaţia lui Khloe Kardashian cu Tristan Thompson este ruinată

Relaţia lui Khloe Kardashian cu Tristan Thompson este ruinată

BGUK_1171831 - Various, UNITED KINGDOM - Celebrities seen in this celebrity social media photo posted via Instagram!! Pictured: Tristan Thompson and Khloe Kardashian BACKGRID UK 12 MARCH 2018 *BACKGRID DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY BACKGRID ARE FOR BACKGRID'S SERVICES ONLY, AND DO NOT, NOR ARE THEY INTENDED TO, CONVEY TO THE USER ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE MATERIAL. BY PUBLISHING THIS MATERIAL , THE USER EXPRESSLY AGREES TO INDEMNIFY AND TO HOLD BACKGRID HARMLESS FROM ANY CLAIMS, DEMANDS, OR CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR CONNECTED IN ANY WAY WITH USER'S PUBLICATION OF THE MATERIAL* UK: +44 208 344 2007 / [email protected] USA: +1 310 798 9111 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Recent au devenit părinţi de fetiţă, True venind pe lume într-un moment deloc favorabil al relaţiei lor. Există tensiuni între Khloe Kardashian şi Tristan Thompson, după ce proaspătul tătic a făcut imprudenţa de a calca strâmb chiar înainte de naşterea fiicei luI. Şi nu doar atât, se pare că a fost indifel în nenumărate rânduri, pe parcursul sarcinii lui Khloe.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a vorbit public despre scandalul de infidelitate, preferând să rămână discreţi. Chiar dacă încearcă să păstreze aparenţele unui cuplu solid, Khloe Kardashian este foarte supărată pe partenerul ei. În prima postare cu privire la micuţa True, Khloe l-a inclus şi pe Tristan, numind-o pe fetiţă - "our little girl" (micuţa noastră).

Conform TMZ, Tristan nu mai este dorit de familie şi totul este o şaradă. Surse din clanul Kardashian-Jenner au declarat că jucătorul de baschet nu este privit cu ochi buni şi că Khloe nu a vorbit cu el de câteva zile pentru că încă este furioasă. S-a simţit ruşinată după ce a aflat că a fost minţită în mod repetat.

Khloe şi Tristan.

Aceleaşi surse au confirmat faptul că blonda nu l-a iertat pe Trsitan, acelaşi lucru se întâmplă cu întreaga familie, inclusiv Rob, care nu pare să-l simpatizeze pe trişorul Thompson. Deocamdată Khloe este tare pentru fiica ei, iar surorile Kim şi Kourtney, dar şi mama Kris, i-au fost alături în momentul naşterii. Khloe încă locuieşte cu micuţa True în casa lui Tristan din Cleveland pentru că se mutase cu toate lucrurile acolo chiar înainte de a naşte. Dar Khloe nu a rămas singură. Kim, Kourtney şi Kendall au zburat luni spre Cleveland pentru a-şi susţine sora după această lovitură emoţională primită din partea iubitului infidel. Diva vrea să plece din acest oraş imediat ce va putea, din punct de vedere medical, să zboare pentru a se întoarce la casa sa din L.A.

Între timp, Tristan este bombardat şi criticat dur de fanii lui Khloe pe reţelele de socializare. Atât de tare a fost certat încât sportivul a şters o postare de pe Instagram după ce a fost aspru judecat de prietenii virtuali care o simpatizează pe Khloe. Proaspătul tătic a primit diferite mesaje negative care încep cu "sper să... "

"Sper ca Blac Chyna să te lovească cu un cărucior", a scris un utilizator sub ultima fotografie pe care a distribuit-o  Tristan acum trei zile. "Sper că te blochezi într-un ascensor cu Solange!", a scris un altul.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările