News

”Renaşterea Matrix”, noua producţie care continuă succesul Matrix. Are o dată de lansare pe măsură, când Neo şi Trinity revin: 22.12.21.

”Renaşterea Matrix”, noua producţie care continuă succesul Matrix. Are o dată de lansare pe măsură, când Neo şi Trinity revin: 22.12.21. camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Filmul Matrix se pregăteşte de o nouă perspectivă. Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss vor continua povestea celebrelor personaje Neo şi Trinity.

”Renaşterea Matrix” (The Matrix Resurrections) a pregătit deja 8 postere publicitare în care este anunţată data lansării: 22.12.21. Warner Bros. Pictures le-a făcut publice luni. A patra parte din celebra producţie Matrix se anunţă, ca şi precedentele, plină de suspans.

În afişe este notat: ”Re-Intră”, iar alături de Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss vor mai juca Jessica Henwick, în rolul Bugs, Yahya Abdul-Mateen II în rolul lui Morpheus, Neil Patrick Harris ca The Analyst, dar şi Eréndira Ibarra, Jonathan Groff şi Priyanka Chopra Jonas.

Matrix sau The Matrix este un film ştiinţifico-fantastic regizat şi scris de fraţii Wachowski (Andy şi Larry) şi lansat în 1999 pe marile ecrane. El are ca temă principală ideea că oamenii trăiesc într-o lume virtuală, creată de inteligenţa artificială, în urma războiului purtat între oameni şi maşini. Filmul conţine numeroase referinţe la subcultura hacker şi cyberpunk, precum şi la diferite ideologii religioase şi filosofice.

The Matrix a fost lansat pe 31 martie 1999 în Statele Unite, şi a încasat peste 460 de milioane $ în lumea întreagă. În general filmul a fost bine primit de critici şi a câştigat patru premii Oscar şi alte premii, inclusiv Premiul BAFTA şi Saturn Awards. Filmul fost urmat de alte două părţi: Matrix Reloaded şi Matrix Revolutions, ambele lansate în 2003.

Iată că acum, în anul 2021, un an controversat, în care matricea este mai pomenită ca niciodată, apare partea a IV-a şi cu siguranţă îi va ţine în suspans pe amatorii genului.

Rămâne de văzut dacă echipele binelui le vor învinge şi de data asta pe cele ale răului, o densitate din ce în ce mai potentă şi mai vizibilă.

Vedem un Neo mult mai sigur pe el, cu părul lung şi rebel, îmbrăcat în negru şi cu nelipsiţii ochelari de soare.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările