News

Renee Zellweger şi iubitul său nu mai au linişte

Renee Zellweger şi iubitul său nu mai au linişte

©NATIONAL PHOTO GROUP Renee Zellweger and boyfriend Doyle Bramhall III arrives into LAX Airport. Job: 021013C6 Non-Exclusive February 10th, 2013 Los Angeles, CA NPG.com

Celebra actriţă are de înfruntat situaţii tensionate din cauza fostei soţii a iubitului său. Da, muzicianul Doyle Bramhall, cu care Renee se iubeşte încă din 2012, are probleme cu fosta lui soţie, Susannah Melvoin, iar actriţa este prinsă la mijlocul. Renee Zellweger şi Doyle Bramhall nu mai au linişte din cauza fostei soţii a muzicianului Deşi s-au separat în 2010, după 13 ani de mariaj, Susannah şi Doyle încă n-au divorţat, căci nu pot ajunge la un consens în privinţa pensiei alimentare pe care Doyle să i-o dea adolescentei India (15).

Iar vâlva e cu atât mai mare cu cât Susannah i-a cerut în instanţă lui Renee să-şi prezinte veniturile, cheltuielile, şi alte detalii financiare, pe motiv că ar fi relevant în cazul de faţă.

După cum era de aşteptat, actriţa hollywoodiană nu a privit cu ochi buni această cerere şi a precizat în instanţă că veniturile sale sunt doar ale sale şi că ea şi iubitul ei n-au ”banii la comun”, drept prin urmare n-ar trebui s-o intereseze pe Savannah câţi bani face ea sau ce stil de viaţă are. Renee a precizat în instanţă, însă, ce cadouri i-a făcut iubitului ei Doyle.

foto: hepta