Vedete

Reteţa la care a apelat Nicoleta Luciu pentru a slăbi la început de primăvară. A găsit şi un tratament natural împotriva ridurilor

Reteţa la care a apelat Nicoleta Luciu pentru a slăbi la început de primăvară. A găsit şi un tratament natural împotriva ridurilor

Deşi s-a retras de ani buni la Miercurea-Ciuc, unde îşi creşte în linişte copiii, dispărând din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu continuă să fie o apariţie spectaculoasă. La 40 de ani, vedeta încearcă diverse proceduri de frumuseţe şi terapii împotriva îmbătrânirii. Cel mai recent experiment: terapia-vampir. În plus, a găsit o nouă modalitate de a slăbi.

Au trecut peste 22 de ani de când Nicoleta Luciu a devenit celebră câştigând Miss România şi înnebunind suflarea masculină cu formele ei. Cu toate că de aproape şapte ani s-a retras la Miercurea-Ciuc alături de soţul ei  Zsolt Csergo şi de cei patru copii ai lor, publicul nu a uitat-o pe focoasa brunetă.

Deşi a dispărut din lumina reflectoarelor iar apariţiile sale publice sunt extrem de rare, fosta senzaţie Playboy continuă să suscite interesul. Anul acesta împlineşte 41 de ani, însă arată ca la 30, atât graţie unui genetic bun, dar şi datorită intervenţiilor pe care a recunoscut că le-a făcut de-a lungul timpului.

Mereu sinceră cu intervenţiile la care a apelat, dar şi cu procedurile de înfrumuseţare pe care le urmează, Nicoleta Luciu a decis să încerce, la început de primăvară, un tratament revoluţionar împotriva îmbătrânirii, cunoscut drept terapia Vampir. Este vorba de un tratament anti-ageing faimos la Hollywood, ce ajută organismul să se regenereze natural, diminuând ridurile şi revitalizând pielea. Procedura presupune injectarea cu plasma îmbogăţită cu trombocite proprii, de aici şi numele.

Deja nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Nicoleta Luciu este o împătimită a dietelor. De-a lungul timpului, aceasta a apelat la tot soiul de regimuri alimentare, unele de-a dreptul chinuitoare. 

În urmă cu aproape doi ani a decis să devină raw-vegană, renunţând la cafea, gluten şi zahăr, iar acum a găsit o nouă modalitate de a pierde în greutate. Vedeta a mers la o clinică pentru a face radiofrecvenţă, tratament ce ajută la stoparea celulitei, remodelare corporală, precum şi scăderea în centimetri. Nicoleta a anunţat pe Instagram că a pierdut deja doi centimetri după o primă şedinţă.

Foto: Instagram

 

 

Comentarii

Modifică Setările