Meghan & Harry

Reţeta minune care te ajută să te măriţi. Aşa l-a cucerit Meghan Markle pe prinţul Harry

Reţeta minune care te ajută să te măriţi. Aşa l-a cucerit Meghan Markle pe prinţul Harry camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Este o reţetă a unei celebre bucătărese, Ina Garten, pe care au gătit-o cu succes Meghan Markle şi Emily Blunt.

Cine s-ar fi gândit că o reţetă bună de pui te poate ajuta să îţi găseşti iubirea sau să te măriţi? Ina Garten şi-a numit celebra reţetă ”puiul de logodnă”, calea sigură şi gustoasă de a-l face pe alesul tău să-ţi pună inelul pe deget.

Se pare că celebrităţi ca Meghan Markle şi Emily Blunt au gătit această reţetă şi şi-au cucerit iremediabil bărbaţii. Însăşi creatoarea reţetei şi-a cucerit soţul, pe John Krasinski, tot după ce i-a gătit acest pui la cuptor miraculos.

Emily Blunt a făcut dezvăluiri la iHeartMedia’s River Cafe Table 4 podcast. Ea a mărturisit că a făcut reţeta la începutul relaţiei cu John Krasinski, cu care s-a logodit după un an de relaţie şi apoi s-au căsătorit.

Actriţa a spus: ”Cine nu adoră puiul fript, cu crustă? Eu am ales reţeta Inei Garten, puiul de logodnă. Îl găteşti şi alesul te cere. Iată cum se face: Ai nevoie de pui, lămâie, usturoi, ceapă, cimbru, sare şi piper.

Împrăştii inelele de ceapă peste tot în tavă, să fie una mică, care să permită ingredientelor să fuzioneze. Toate ingredientele se coc încet, la foc mic, aproximativ o oră şi 20 de minute. Şi totul va fi perfect. Apoi, înainte să îl scoţi de la cuptor, mai adaugi nişte vin şi unt. Vă spun, sosul care se formează peste ceapă este divin”, a mărturisit Emily Blunt despre reţeta cu care se pare că Meghan l-a cucerit pe Harry, potrivit Inei Garten, creatoarea reţetei.

Ducii de Sussex s-au logodit la puţin timp după o cină romantică, la care Meghan a servit puiul de logodnă. Garten, în vârstă de 73 de ani, a apărut în 2018 la “Sunday Today cu Willie Geist” şi a declarat: ”Ştiu că ei i-a plăcut mult reţeta mea, plus că de fiecare dată după o cină astfel pregătită vine şi întrebarea cea mare.” La care Geist a punctat: ”Să înţelegem că aţi contribuit la nunta regală.”

Ina Garten e convinsă de asta, întrucât a şi scris pe Twitter, în 2017: ”Felicitări, prinţul Harry şi Meghan! Ştiam că puiul meu la cuptor are puteri magice. Mă bucur enorm pentru voi amândoi!”

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările