Beauty

Reţeta pentru ten curat pe care Ozana Barabancea o urmează de când avea 18 ani. Ingredientul principal este unul extrem de ieftin, iar rezultatele remarcabile!


Reţeta pentru ten curat pe care Ozana Barabancea o urmează de când avea 18 ani. Ingredientul principal este unul extrem de ieftin, iar rezultatele remarcabile!

De circa patru ani, de când şi-a făcut operaţie de micşorare de stomac, Ozana Barabancea este într-o reinventare continuă. Artista a făcut multe schimbări pentru a arăta bine şi a avea un regim de viaţă mai sănătos, însă un singur lucru rămâne neschimbat în rutina ei de frumuseţe: masajul facial cu mălai.

Ozana Barabancea a trecut prin multe schimbări în ultimii ani, începând cu operaţia de micşorare a stomacului, din 2017, şi terminând cu regimul alimentar. Vedeta a călcat de mai multe ori pragul medicului estetician pentru a-şi îmbunătăţi aspectul fizic, însă unele ritualuri din rutina ei de frumuseţe nu se vor schimba niciodată.

Ozana Barabancea operaţie

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1) are un ritual de la care nu se abate, iar ingredientul principal al reţetei de frumuseţe nu doar că e la îndemâna oricum, dar e şi extrem de ieftin. Cântăreaţa a declarat pentru CSID că secretul tenului său este… masajul cu mălai, procedeu urmat cu sfinţenie încă de la majorat.

”Produsele pentru ten sunt cele obişnuite, dar ador masajul facial. Îmi fac masaj singură, cu mălai, pe tenul ud, de la 18 ani”, a dezvăluit Ozana Barabancea, care în trecut a mai precizat că urmează acest ritual de trei ori pe săptămână, iar rezultatele sunt uimitoare de fiecare dată.

Masajul cu mălai este o metodă foarte ieftină şi eficientă de exfoliere a tenului şi, deşi nu este la fel de popular precum scrubul cu zahăr sau cafea, are mai multe beneficii, neiritând deloc pielea.

Comentarii

Modifică Setările