News

Reuniune emoţionantă, în lacrimi! Un fost cuplu celebru s-a reîntâlnit după 20 de ani

Reuniune emoţionantă, în lacrimi! Un fost cuplu celebru s-a reîntâlnit după 20 de ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

S-a lăsat cu lacrimi de emoţie într-o emisiune televizată. Un fost cuplu celebru s-a reîntâlnit după 20 de ani.

Marţi, într-o emisiune, Drew Barrymore a avut parte de surpriza vieţii. S-a reîntâlnit cu Tom Green, după 20 de ani. Cei doi au fost căsătoriţi din 2001 până în 2002.

Până anul trecut, nici măcar nu-şi mai vorbiseră. Cei doi au fost vădit emoţionaţi de reîntâlnite, mai ales Tom, care nu şi-a refăcut viaţa după Barrymore. Nu este în nicio relaţie sau, cel puţin, acest lucru nu e făcut public.

Anii au trecut peste amândoi, dar amintirile şi fotografiile care s-au derulat din perioada în care formau un cuplu i-au emoţionat. Actriţa i-a spus fostului soţ că îl respectă şi că îl iubeşte, iar Green i-a răspuns: Şi eu te iubesc!

Publicul şi cealaltă gazdă a emisiunii au fost foarte încântaţi de deznodământ. Ross Mathews a spus: ”Asta e emisiunea mea preferată. Aş putea să mă uit la aşa ceva toată ziua.”

Barrymore declarase anterior lui Howard Stern că ea şi Green fuseseră ”tineri şi idioţi” în perioada în care au format un cuplu: ”Nu am ştiut să ne gestionăm relaţia.”

Nici Alexandra “Allie” Michler nu este în prezent implicată în vreo relaţie, dar ea s-a măritat în 2012 cu Will Kopelman, de care a divorţat în 2016 şi cu care are două fiice.

Apoi Kopelman s-a recăsătorit cu Alexandra “Allie” Michler, pe care Drew Barrymore spune că o venerează.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările