Ce cadou a primit Charles, în luna de miere cu Diana, de la amanta sa, Camilla? Prințesa Diana era furioasă!

Pentru întreaga lume, nunta Dianei Spencer cu Prințul Charles a fost nunta secolului. Din păcate, pentru cea care urma să fie Prințesă de Wales a fost ”cea mai groaznică zi din viața ei”, așa cum recunoaște chiar ea în documentarul ”Diana: In her Words”, difuzat de National Geographic la împlinirea celor 20 de ani de la dispariția ei tragică.

Prima apariție la balconul regal după ce s-au căsătorit

Nunta dintre Prințul Charles al Marii Britanii și Diana Spencer a fost eveniment dorit și așteptat de toți simpatizanții regali. Puțini știu, însă, ce a simțit cu adevărat viitoarea mireasă în acele momente de dinainte de nuntă, dar și-n cele ce au urmat după ce și-au oficializat relația. Vorbind despre luna de miere, pe care și-au petrecut-o la bordul navei regale ”Britannia”, pe Marea Mediterană, Prințesa Diana a dezvăluit un adevăr neașteptat.

A doua zi au plecat în luna de miere

În după-amiaza de după ziua nunții, Prințul Charles și Diana Spencer s-au îmbarcat la bordul navei Britannia pentru a pleca în luna de miere. ”Aveam speranțe extraordinar de mari, în ziua 2. (râde) Soțul meu și-a luat cu el, în luna noastră de miere, opt nuvele Laurens van der Post. Așa că la orice prânz sau cină, ori atunci când ne era permis să rămânem singuri în aceeași încăpere, el obișnuia să le citească. Nu am petrecut niciun moment împreună. Îmi amintesc că am plans non-stop în luna mea de miere”, povestește, dezamăgită, Prințesa Diana într-un interviu extrem de sincer.

La bordul ”Britanniei”
Luna de miere n-a fost deloc cum se aștepta Diana

Continuând șirul dezvăluirilor, Diana vorbește și despre descoperirea care a sfâșiat-o și care a făcut-o să înțeleagă că soțul ei n-o să-i ”aparțină niciodată în totalitate. ”Ne-am deschis agendele pentru a discuta diverse chestiuni. Din agendă îi cad două fotografii cu Camilla. (…) Și în luna noastră de miere, poartă doi butoni de cămașă înscripționați cu doi de ”C”. Ca insigna brandului Chanel. Dar m-am prins din prima. Am știut exact de la ce vin acei doi ”C”. Așa că i-am zis <<Camilla ți i-a dat pe ăștia, nu? >>. Iar el mi-a spus <<Da, și ce e în neregulă cu asta? E un cadou de la o prietenă>>. Doamne și cât ne-am mai certat. Gelozie, gelozie explozivă. Și a fost o idée atât de bună, cea cu doi ”C”. Dar n-a fost chiar atât de inteligentă.”, a povestit prințesa Diana despre cadoul primit de Charles de la amanta lui, Camilla.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA