News

Revoltător: lui Kim Kardashian îi face poze topless fiica ei de 4 ani!

Revoltător: lui Kim Kardashian îi face poze topless fiica ei de 4 ani!

Mamă denaturată? Aceasta a fost reacţia fanilor la noua imagine cu care Kim Kardashian şi-a şocat fanii, provocând un val de critici

Selfie-urile s-au banalizat de mult. Acum, dacă vrei să fii o mamă modernă, poţi poza sexy, dezbrăcată, în fotografii făcute chiar de fiica ta de câţiva anişori. Cam asta pare să transmită Kim Kardashian prin postarea făcută ieri, care, pe bună dreptate, a stârnit cu val de critici.

Kim se privea în oglindă în timp ce-şi dădea sutienul jos, iar fiica North a pozat-o atunci din spate. Rezultatul a ajuns imediat pe Instagram, iar în poză se poate distinge North în oglindă, cu telefonul cu flash care-i acoperă faţa. Mai mult, dacă aveam cumva dubii, Kim a şi creditat mândră imaginea: "by North".

"Deci acum fiica ta a ajuns să-ţi facă pozele provocatoare? De ce Kim? Sunt atâtea lucruri frumoase în legătură cu familia ta pe care le poţi transmite. De ce faci totul să arate ieftin? N-ai nevoie să faci asta", a comentat cineva.

"Nu-mi imaginez cum ar fi să-i cer fiicei mele să-mi facă o poză provocatoare. E complet lipsit de gust şi raţiune să vezi că poza e făcută de un minor", a fost alt comentariu. "Asta e o nebunie. Ce fel de mamă eşti? E ridicol. Doamne sfinte, Kim! Ultimul lucru pe care ar trebui să-l facă fiica ta e să te pozeze topless pe tine. O înveţi de mică lucrurile astea..." Tu ce crezi despre această poză postată de Kim?

Foto: Instagram