News

Rică Răducanu şi soţia sa, luptă dureroasă cu coronavirusul: "I-a prăpădit plămânii"

Rică Răducanu şi soţia sa, luptă dureroasă cu coronavirusul: "I-a prăpădit plămânii"

Problemele de sănătate l-au copleşit pe Rică Răducanu după ce a avut coronavirus, dar soţia sa a fost de departe cea mai afectată.

"Boala asta e rea şi, pentru cine mai are şi alte boli, e şi mai rău. Nu mi-a fost foarte greu, eu am stat în spital, dar nu am avut mari simptome. Sper să scăpăm cât mai repede de această boală. La 10 mai poate se dă drumul la toate, să aduc lăutarii, că tot fac 75 de ani. A fost beleaua de pe lume să stau singur acasă, când era soţia în spital, m-au luat toate gândurile. Soţia încă nu e foarte bine, a stat o lună în spital", a declarat Răducanu la Pro TV.

Marele sportiv are însă de tras şi pentru alte afecţiuni. „Mi-a pus şi un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost şi la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac nişte terapii noi. E urât”, a mai spus acesta.

După o lună de spitalizare, soţia marelui sportiv apelează la oxigen şi acasă. „Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta. I-am luat aparat de oxigen acasă. E şi cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare însă psihic ca mine”, a mai declarat Rică Răducanu.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările