News

Richard Gere a adus în patul lui şi o Prinţesă. Detalii neştiute despre relaţia faimosului actor


Richard Gere a adus în patul lui şi o Prinţesă. Detalii neştiute despre relaţia faimosului actor camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Diane von Fürstenberg a dus o viaţă destul de spectaculoasă. Creatoarea de modă s-a născut în Belgia şi a fost cunoscută anterior sub numele de Prinţesa Diane von Fürstenberg, iar asta pentru că a fost căsătorită cu un Prinţ german timp de 14 ani, în ciuda originii sale umile.

Diane şi primul ei soţ, prinţul Egon von Fürstenberg, au avut doi copii, prinţul Alexander şi prinţesa Tatiana. Căsătoria cuplului s-a încheiat oficial în 1983, după câţiva ani de la despărţire.

În 2001, Diane a ajuns la altar cu magnatul media Barry Diller. Cu toate acestea, cel mai incitant moment din viaţa ei amoroasă s-a petrecut între cele două mariaje. În acea perioadă, Diane a ajuns în braţele lui Richard Gere.

Povestea lor amoroasă a fost menţionată şi în memoriile sale din 2015  “The Woman I Wanted to be” unde explică că agentul lui Gere credea că relaţia lor nu reprezintă o mişcare bună pentru el.

Richard Gere are o întreagă listă cu iubite celebre.

Nu este o surpriză că actorul a ieşit cu o fostă prinţesă germană. Astăzi, Gere are o căsnicie fericită cu Alejandra Silva, dar, înainte de aceasta, poveştile romantice pe care le-a avut au ţinut prima pagină a ziarelor.

Prima soţie a lui Richard a fost Cindy Crawford, iar căsătoria lor a durat doar 4 ani. Ulterior, actorul a bifat un mariaj cu actriţa Carey Lowell. Fiul lor s-a născut în 2000, dar cei doi s-au despărţit în 2013, după 11 ani de la căsătorie. Se zvoneşte că actorul s-ar fi întâlnit şi cu Kim Basinger, Barbra Streisand, dar şi cu partenera sa din Pretty Woman, nimeni alta decât Julia Roberts.

 

Modifică Setările