Royals

Richard Gere şi Sylvester Stallone s-au bătut pentru Diana. Pe cine prefera prinţesa şi cum a început totul

Richard Gere şi Sylvester Stallone s-au bătut pentru Diana. Pe cine prefera prinţesa şi cum a început totul camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Această poveste amuzantă vine de la nimeni altul decât Elton John. Vă puteţi imagina că Richard Gere şi Sylvester Stallone s-au luat la bătaie pentru prinţesa Diana?

Elton susţine  acest lucru în ultimele sale memorii. Odată ce s-a produs incidentul, Stallone a plecat ca o furtună acasă.

Cina a avut loc datorită implicării lui Elton John în producţia  Lion King, în1994. El a fost responsabil de muzică, iar fostul preşedinte al studiourilor Walt Disney, Jeffrey Katzenberg, i-a cerut starului să organizeze o petrecere pentru oamenii implicaţi în film şi pentru alţi invitaţi. La acea vreme, prinţesa Diana era proaspăt divorţată de prinţul Charles, în timp ce Richard Gere îşi încheiase relaţia cu Cindy Crawford.

„Richard Gere şi Diana păreau foarte apropiaţi. În timp ce conversam nu am putut să nu observ atmosfera ciudată din cameră. Judecând după înfăţişarea pe care o avea, noua prietenie care înflorise între Diana şi Richard Gere nu era deloc pe gustul lui Sylvester Stallone.

 

Cred că venise la petrecere cu intenţia  clară de a fi cu Diana, doar planurile sale fuseseră ruinate”, povesteşte Elton.

 

 

Totul s-a întâmplat înainte de cină. Oaspeţii au început să se aşeze, dar au observat că Gere şi Stallone lipseau. David Furnish a mărturisitt că cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă afară. Incidentul a fost prevenit de Furnish, dar pe perioada  nopţii s-a simţit încordarea dintre Gere şi Stallone. Cei doi actori avuseseră, de asemenea, o dispută cu câteva decenii în urmă, când filmau împreună Lords of Flatbush.

„După cină, Diana şi Richard Gere şi-au reluat poziţia în faţa focului, iar Sylvester a plecat furios acasă”.

Stallone, care se mai certase şi în trecut cu Gere, a spus: „N-aş fi venit niciodată dacă aş fi ştiut că prinţul Charming va fi aici ”

Având în vedere că Elton John nu ar avea motive să mintă cu privire la evenimentele la care a asistat, nu avem altceva de făcut decât să îl credem. Desigur, cei care au auzit povestea le-au cerut celor două celebrităţi câte o declaraţie, dar ei au refuzat să îşi expună părerea . Dacă ne gândim că nu au putut face pace din 1974, nu ar fi de mirare să se fi luptat şi pentru Diana. În defintiv, prinţesa ştia cum să-i înnebunească pe bărbaţi.

În memoriile sale, John vorbeşte şi despre prinţesa D: „Era foarte iubită. A fost o figură controversată în anumite privinţe, dar nu pentru mine. Am iubit-o pentru că a făcut atât de mult pentru SIDA şi a fost o prietenă grozavă”.

 

Modifică Setările