News

Ricky Martin şi-a prezentat vila în care locuieşte cu partenerul său şi cu cei doi copii. Cât lux!

Ricky Martin şi-a prezentat vila în care locuieşte cu partenerul său şi cu cei doi copii. Cât lux!

Anul trecut, în luna ianuarie, îşi punea în vânzare un apartament din New York şi se muta într-o somputoasă vilă din Beverly Hills, alături de partenerul său de viaţă şi de cei doi copii. Ricky Martin le-a dezvăluit recent fanilor cum arată casa lui, într-un video în care apare alături de familie, realizat de revista Architectural Digest.

Se bucură de o familie frumoasă, de un partenerul iubitor, Jwan Yosef, şi de doi copii simpatici, gemenii Matteo şi Valentino (9 ani) şi de câteva luni îşi duce traiul într-o clădire luxoasă, o casă de 13,5 milioane de dolari care are şapte dormitoare.

Ricky Martin este unul dintre cei mai cunoscuţi şi bogaţi artişti şi, cu toate acestea, nimic nu se compară cu satisfacţia de a-şi vedea familia fericită şi de a ajunge în sânul căminului lor cald în fiecare seara. Reşedinţa lor este una luminoasă, cu o arhitectură surprinzătoare: "Chiar dacă casa a fost extinsă de-a lungul anilor, am dorit să respectăm viziunea iniţială - liniile fine, deschiderea şi calmul", spune Ricky Martin.

Uite cum arată paradisul lui Ricky Martin, prezentat de el şi de iubitul său!

Foto: Architectural Digest

Modifică Setările