Lifestyle

Ricky Martin şochează: "Mi-ar plăcea ca şi copiii mei să fie gay când vor creşte"

Ricky Martin şochează: "Mi-ar plăcea ca şi copiii mei să fie gay când vor creşte" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ricky Martin şi-ar dori ca şi copiii săi să fie homosexuali, întrucât pentru el acesta a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată în viaţă.

Artistul a vorbit despre impactul pozitiv pe care această poveste l-a avut asupra vieţii sale într-un interviu. Cântăreţul a recunoscut că este gay în 2010, iar cu doi ani înainte devenise tată de gemeni  prin intermediul unei mame surogat.

Martin a mărturisit că decizia sa de a-şi dezvălui identitatea sexuală a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut în viaţa sa, dar acum nu are niciun regret.

"În momentul în care am scris scrisoare am avut un sentiment puternic de eliberare.. Mi-aş dori să repet experienţa. A fost ceva uimitor”.

Ricky a adăugat că singurul lucru pe care îl regretă este că nu a mărturisit adevărul mai devreme.

Când vine vorba despre gemenii săi, Matteo şi Valentino, Ricky Martin spune că îşi doreşte să fie gay când vor creşte. ”Nu ştiu, copiii mei sunt prea mici, dar mi-aş dori să fie gay. Este un lucru special şi eal real. Te face o persoană mai puternică”.

Ricky a adăugat că este un „homosexual norocos”, deoarece are un soţ iubitor şi o familie fericită. Din 2011, cântăreaţul are o relaţie cu pictorul suedez Jwan Yosef. În 2016, cei doi s-au logodit şi doi ani mai târziu s-au căsătorit oficial.

Ricky Martin crede că a găsit în sfârşit pacea interioară şi fericirea după ani de viaţă în întuneric. Artistul are patru copii.

 

Modifică Setările