News

Rihanna, decolteu uriaş la premiera unui film. Toţi au întors capul după ea!

Rihanna, decolteu uriaş la premiera unui film. Toţi au întors capul după ea! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Rihanna and Cara Delevingne seen arriving at the "Valerian And The City Of A Thousand Planets" European premiere in London, UK.

Pictured: Rihanna Ref: SPL1544396 240717
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Luni seară, unele dintre cele mai îndrăgite staruri de peste Ocean au luat parte la premiera filmului ”Valerian and the city of a thousand planets”, în Londra. Printre acestea s-a numărat şi cântăreaţa Rihanna (29), care a oferit un spectacol fashion de neuitat.

foto: Getty / Splash

Un decolteu impresionant

Rihanna şi-a făcut apariţia, luni seară, la premiera unui film în Londra. Acolo, Riri a păşit pe covorul roşu purtând o rochie de-a dreptul spectaculoasă. Semnată de Giambattista Valli, designer cu care a mai colaborat de-a lungul carierei sale, rochia amplă, roşie, i-a pus în evidenţă silueta artistei, dar şi bustul generos. De altfel, nimeni nu şi-a mai putut dezlipi privirea de pe decolteul imens al artistei şi n-au contenit în a-i face complimente.

Desigur, nu e prima apariţie astfel a artistei, Riri fiind cunoscută pentru stilul ei vestimentar extravagant, dar şi pentru faptul că nu se teme să se folosească de sexualitatea sa pentru a avea o apariţie spectaculoasă. Aşa a fost şi aceasta, extrem de sexy şi provocatoare, iar fanii internauţi i-au răsplătit curajul prin nenumărate mesaje lăsate în mediul virtual. ”Nu mai e nimeni ca tine”, ”Arăţi de milioane”, ”Eşti o bombă sexy”, ”M-ai lăsat cu gura căscată”, au fost doar câteva dintre reacţiile virtuale.

Rochia a fost semnată de Giambattista Valli

Revenind la creaţia pe care o poartă, trebuie să amintim că e semnată de designerul Giambattista Valli, că face parte din colecţia de toamnă-iarnă a anului acesta, şi că preţul ei se ridică la câteva mii de euro. Ce spuneţi? Vă place sau a fost o apariţie exagerată?

Modifică Setările