Fashion

Rihanna, într-o ţinută mult prea strâmtă pentru formele ei. Uite cum a apărut!

Rihanna, într-o ţinută mult prea strâmtă pentru formele ei. Uite cum a apărut!

Brooklyn, NY - Rihanna shows off ample cleavage and a little more, as she arrives in Dumbo, Brooklyn for dinner. Pictured: Rihanna BACKGRID USA 16 SEPTEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

În ultimele luni, Riri a acumulat câteva kilograme, lucru cu care ea e destul de liniştită, din câte a lăsat să se înţeleagă. Partea proastă e că nu şi-a ajustat şi garderoba în urma acestei schimbări de siluetă, iar apariţiile ei au de suferit!

Sâmbătă noapte, Riri a luat cina cu prietenii săi din New York, ocazie cu care paparazzi au surprins-o pe stradă, fix înainte de a intra în respectivul restaurant. Ei bine, la această întâlnire relaxată, Rihanna a purtat un outfit, semnat de Rosie Assoulin, într-o culoare vibrantă, care, din păcate, îi venea mult prea strâmt.

Da, partea de sus a outfitului îi strivea efectiv sânii, un detaliu inestetic şi o gafă din punctul de vedere al criticilor de modă. Totuşi, suflarea masculină din preajmă n-a avut prea multe de comentat. Cel puţin, nu în mod peiorativ.

foto: Hepta

Modifică Setările