News

Rihanna, probleme cu greutatea? Iată cum arată artista după ce a luat câteva kilograme în plus: „Sunt grasă şi cu forme acum“

Rihanna, probleme cu greutatea? Iată cum arată artista după ce a luat câteva kilograme în plus: „Sunt grasă şi cu forme acum“ camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Este, fără doar şi poate, una dintre cele mai sexy artiste din lume, formele ei fiind apreciate atât de femei, cât şi de bărbaţi, însă în ultimul timp Rihanna pare că a pierdut lupta cu kilogramele.

La cele mai recente apariţii, cântăreaţa a fost pusă la zid de unii dintre fanii ei, aceştia afirmând că ea are probleme cu greutatea. Însă acest lucru nu a întristat-o pe Rihanna, care a recunoscut că are câteva kilograme în plus, dar că este foarte mulţumită de felul în care arată.

„Felul în care mă îmbrac s-a schimbat în funcţie de proporţiile mele. Porţi ceea ce-ţi stă bine, asta-i tot! Sunt grasă şi cu forme acum, iar dacă nu pot să-mi port propriile produse, nu are cum să funcţioneze! Iar numărul meu nu este cel mai mare. Este, de fapt, mai apropiat de cele mai mici numere pe care le avem. Ajungem până la 46“, a spus Rihanna pentru New York Times.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările