News

Rihanna s-a îngrăşat peste măsură. Şi-a etalat formele voluptoase într-o ţinută sumară

Rihanna s-a îngrăşat peste măsură. Şi-a etalat formele voluptoase într-o ţinută sumară

Rihanna nu se mai opreşte din îngrăşat şi, cu toate că silueta sa a suferit modificări evidente în ultimele luni, nu îi pasă. Nu se sfieşte să îmbrace cele mai sumare ţinute şi să iasă aşa în public, chiar dacă de mlte ori outifturile nu o avantajează.

Cele mai recente fotografii cu artista în vârstă de 30 de ani sunt şocante pentru fani. Extravagantă din fire, Riri a arătat aproape tot într-o rochie transparentă, scurtă şi cu o pereche de cizme oversize. A dus moda la un nivel înalt pentru că nu sunt multe dive care ar ieşi aşa din casă, mai ales la un eveniment la care sunt prezente o mulţime de celebrităţi.

Deloc timida Rihanna a dovedit încă o dată că este star pe Instagram, după ce a împărtăşit cu cele 61 de milioane de prieteni virtuali faceste fotografii extravagante, reuşind să strângă în doar câteva ore peste 3 milioane de aprecieri şi numeroase comentarii. Aşa a impresiont diva la cel mai aşteptat festival al momentului, Coachella.

Cu o rochie culoarea caramelului, care i-a lăsat bustul la vedere, legată în talie cu un nod şi cu picioarele la vedere, Rihanna a făcut furori. Cât despre cizmele destul de ciudate pe care le-a purtat, lungi până la coapse şi extrem de bufante, nu par a fi o alegere bună, acest model nu le avantajeze nici pe cele mai slabe şi înalte femeie.

Riri a fost în primul rând la concertul lui Beyonce de la Coachella, dar a venit la festival şi pentru a-şi promova brandul, FentyxPuma. Pe zi, artista a optat pentru o ţinută mai colorată, purtând un maieu roz fosforescent şi o pereche de pantaloni sport negri, la petrecerea propriului brand.

Foto: Instagram, Getty Images