News

Rihanna tocmai şi-a făcut un tatuaj dedicat lui Drake - plus alte dovezi că sunt împreună

Rihanna tocmai şi-a făcut un tatuaj dedicat lui Drake - plus alte dovezi că sunt împreună

Că au o relaţie specială, o ştim de câţiva ani. Că nu vorbesc despre ea, o ştim şi mai bine. Dar în ultimele săptămâni, lucrurile par să se precipite. După discursul siropos prin care rapperul Drake i-a adus un tribut Rihannei, care a primit un premiu special la VMA, cât şi după stângăciile de îndrăgostiţi pe care le-au făcut amândoi pe scenă, iată noi dovezi că cei doi se iubesc – doar că Rihanna se încăpăţânează să admită public. La VMA, Drake a încercat să o sărute pe Rihanna, dar ea s-a ferit Şi dacă un sărut nu a confirmat asta, un tatuaj sigur o face. Acum o zi, tatuatorul Bang Bang a postat pe Instagram o fotografie cu tatuajele Rihannei – în special cu cel mai nou desen, un rechin camuflat – adică un simbol al iubirii ei pentru Drake. De ce toată lumea ştie asta? Ei bine, pentru că acel rechin seamănă foarte mult cu rechinul de pluş pe care l-a primit de la artistul de 29 de ani acum o lună, când au ieşit la o întâlnire în doi la Acvariul Ripley din Canada, în oraşul lui natal, Toronto – idee confirmată şi de o sursă citată de Entertainment Tonight. Tatuaj Rihanna Cum mai ştim asta? Rechinul de pluş care seamănă cu tatuajul cântăreţei a apărut şi într-o fotografie postată de Drake când o pupă pe Riri, pe Instagram. Dacă sunt doar prieteni fără implicaţii amoroase, e greu de crezut.

Mai ales când, în timpul celui mai drăguţ discurs de la MVA, Drake a recunoscut că o iubeşte de când s-au cunoscut. Rihanna, lângă el, a devenit şi mai emoţionată când l-a auzit spunând asta public. “E acel cineva de care am fost îndrăgostit de la 22 de ani. E una dintre cei mai buni prieteni ai mei. Toată viaţa mea de adult, am admirat-o chiar dacă e mai tânăr ca mine”, a spus Drake despre Riri, care are 28 de ani (doar un an diferenţă…).

Cu rechinul de pluş...
Cu rechinul de pluş...

Apropo, de la gala VMA de duminică, cei doi au fost văzuţi împreună seară de seară – deşi insistă să apară cu maşini diferite la diferitele locaţii la care merg să ia cina sau să se distreze.

Trecem şi de discursul în care Drake şi-a mărturisit dragostea faţă de brunetă, trecem şi de tatuajul ei dedicat lui Drake. Mai avem şi postarea neaşteptată făcută de Riri pe Instagram în care mărturiseşte şi ea că îl iubeşte pe Drake, mai ales pentru cuvintele frumoase spuse despre ea la VMA. Totuşi, acest exces de zel nu face decât să arate că cei doi chiar sunt împreună, că vor să confirme sau nu.

La concertul din Miami - sărutul
La concertul din Miami - sărutul

BONUS: sărutul de pe scena în care au cântat împreună live, în Miami, în timpul turneului său Summer Sixteen de miercuri. Fanii – în delir. Un sărut mult mai bun decât cel nereuşit de la VMA, când Rihanna a întors capul când Drake a vrut să o sărute…

Despre iubirea dintre cei doi, s-a zvonit în 2009, apoi în 2010 şi din nou în 2014.

FOTO GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Comentarii

Articole asemănătoare

Staruri bune de plată!

News

Staruri bune de plată!

Le stă mai bine nebronzate!

News

Le stă mai bine nebronzate!

Modifică Setările