Vedete

Rita Mureşan, cu un look fresh şi o nouă colecţie-capsulă la Soirées de la Mode FOTO&VIDEO

Rita Mureşan, cu un look fresh şi o nouă colecţie-capsulă la Soirées de la Mode FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

O ştiam plecată peste Ocean, dar iat-o revenind în forţă, chiar pe catwalk!

Rita Mureşan şi-a petrecut ultima lună în Canada, unde a ajutat-o pe fiica sa cea mare, Rebeca, să se instaleze, dar unde a răspuns afirmativ şi invitaţiei făcute de câţiva români stabiliţi acolo de a ţine câteva seminarii iniţiatice în Terapia cu Îngeri.

Şi iată că aerul rece şi curat al Canadei i-a priit din plin, de vreme ce s-a întors în ţară cu un alt vibe şi, plină de energie, a şi urcat pe catwalk. Şi asta nu doar pentru că Rita a reuşit să mai slăbească şi să afişeze un look mai slim într-o rochie little black dress, ci şi pentru că s-a raliat grupului de designeri români care au semnat câte o colecţie-capsulă de 4 piese vestimentare inspirate din estetica regretatului Răzvan Ciobanu.

Aşa se face că, în cadrul galei Soirées de la Mode, organizată de Alin Gălăţescu, ca un omagiu adus lui Răzvan Ciobanu, Rita Mureşan a primit aplauze la scenă deschisă, dar la rândul său a vărsat şi câteva lacrimi de emoţie la vederea părinţilor prietenului său, Răzvan, prezenţi în front-row la eveniment.