Vedete

Rita Mureşan urmează un program de slăbire în Thailanda FOTO&VIDEO

Rita Mureşan urmează un program de slăbire în Thailanda FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Creatoarea de modă şi-a început anul într-un decor exotic, unde relaxarea se îmbină cu dieta strictă şi cu mişcarea în aer liber.

În 2020, Rita Mureşan şi-a propus să trăiască şi să iubească la fel de mult ca până acum, dar să se şi reinventeze. Şi, pentru că în ultimul timp, corpul său a cam fost dat peste cap de tumultul emoţional prin care a trecut, Rita Mureşan s-a întors în Thailanda, unde de ani buni merge pentru a-şi regăsi echilibrul.

"Este un resort în Koh Samui, Thailanda, unul dintre cele mai bune în lume, pentru detox şi controlul greutăţii", ne transmite ea via Facebook.

Dar ce presupune programul ales de Rita Mureşan? "Din pachet face parte: timp de o săptămână (sau mai multe în functie de ce pachet alegi) te hrăneşti cu nişte picături sub limbă, spirulină, ceai, sucuri şi apă; în fiecare zi yoga, o oră de masaj (la alegere între diferite tipuri - eu prefer thai şi limfatic), meditaţie, dans, curăţare colon, suport psihologic (cei care au nevoie), terapie cu ozon, saună, sală de fitness, caiac, după un program fix, la ore fixe. Extra poţi alege şi terapii alternative (reiki, acupunctură, hipnoză, masaje speciale tibetane, astrologie, etc). Resortul are şi un restaurant vegan (😂 pentru cei care au voie să mănânce, adica pentru cei care au încheiat programul). Resortul se află direct pe plajă, într-o zonă virgină a insulei. Bineînţeles piscine şi wi-fi. Fără TV în camere. 😊".

Pe lângă programul impus de mişcare, meditaţie şi alimentaţie, Rita Mureşan are parte de băi de soare, plimbări în natură şi întâlniri inoportune cu maimuţele de pe insulă.

Iată şi câteva instantanee din vacanţa de relaxare şi slăbire a Ritei Mureşan în Thailanda. (vezi galeria foto)

Modifică Setările