Vedete

Rita Mureşan vorbeşte despre despărţirea de iubitul ei: "Acum 6 luni totul era perfect"

Rita Mureşan vorbeşte despre despărţirea de iubitul ei: "Acum 6 luni totul era perfect"

Creatoarea de modă recunoaşte că s-au petrecut multe schimbări în viaţa ei. Iată cum le face faţă.

De o vreme încoace, Rita Mureşan trece prin tot felul de încercări, pe care încerce să le mascheze cu eleganţă. De la transformările fizice, la schimbările în viaţa sentimentală şi la faptul că ambele sale fiice au plecat să studieze în străinătate, Rita Mureşan resimte presiuni de tot felul cărora încearcă să le facă faţă cu brio.

Invitată în platoul emisiunii "Agenţia VIP", Rita Mureşan a vorbit despre relaţia pe care tocmai a încheiat-o cu iubitul său, Paul, şi despre dorinţa de a sta mai mult în străinătate.

"Sunt foarte multe lucruri care se schimbă. Să nu uităm că am trecut printr-un an foarte greu. S-a întâmplat să plece şi a doua fată şi să renunţ la o altă relaţie... Acum, targetul meu e să călătoresc, să merg spre copiii mei mai des, să fiu mai mult dincolo de România", i-a mărturisit ea lui Cristi Brancu.

Rita Mureşan a lăsat să se înţeleagă că, în timp ce pentru ea e important să fie cât mai aproape de fetele ei, pentru fostul său partener e mai greu să se rupă de tot ce ţine de viaţa lui în România.

"Acum 6 luni totul era perfect. Dar între timp a plecat şi Gloria, au apărut nişte transformări în mine, în proiectele mele... Asta se întâmplă când unul are copii mici, iar altul copii mari."

Cât priveşte forma fizică, Rita Mureşan a povestit un episod în care cineva i-a spus: "Dar nu sunteţi atât de grasă!". "Nu e vorba de televizor, ci şi de percepţia presei. Dar mai lăsaţi-ne, fraţilor, în pace, că tot timpul femeile sunt supuse unei presiuni, să arate perfect. Dar voi de ce bărbaţii nu sunteţi supuşi? Întotdeauna femeia este pusă la zid. Eu chiar pregătesc o colecţie care se numeşte "Şi eu sunt model"".

Referitor la faptul că tabloidele au insinuat că iubitul ar fi părăsit-o din cauza faptul că s-a îngrăşat, Rita Mureşan a replicat: "Dacă tu ai senzaţia că stă cineva lângă tine atâţia ani din acest motiv... Vrei să vedem ce mănânc eu pe zi? Nişte frunze. Sunt nişte blocaje, mă apăr. Atâta timp cât eu n-o să reuşesc să depăşesc aceste momente... Dar eu zic că sunt bine. Mie mi se pare că am pierdut iar kilograme."

Iată ce alte planuri are Rita Mureşan, despre care a vorbit la Antena Stars.

Modifică Setările