News

Rita Ora, despre aventura cu soţul lui Beyonce

Rita Ora, despre aventura cu soţul lui Beyonce

La doar câteva zile de la lansarea piesei ”Lemonade”, în care Be vorbeşte despre infidelităţile soţului ei, s-a zvonit că femeia cu care ar fi înşelat-o Jay Z ar fi artista Rita Ora. Rita a vorbit despre zvonurile privind amantlâcul dintre ea şi soţul lui Beyonce Aceste zvonuri au fost alimentate şi de faptul că Rita Ora a postat pe o reţea de socializare, la puţin timp de la lansarea piesei, o imagine în care apare purtând un sutien pe care are imprimate lămâi.

Ei bine, acum, Rita n-a mai suportat ca presa şi fanii săi să o eticheteze drept ”cealaltă femeie” din viaţa lui Jay Z şi a scris un mesaj de lămurire pe contul ei de Twitter. Astfel, Rita spune că toate aceste zvonuri sunt indubitabil false şi că relaţia ei cu producătorul jay Z sunt pur profesionale.

rita ora sutien
Imaginea postată zilele trecute de Rita

Mai mult de atât, Rita a precizat că relaţia ei cu Beyonce este una foarte bună şi că o respectă foarte mult. ”De obicei nu răspund ştirilor ce apar în ziarele de scandal, însă să ne fie clar că aceste zvonuri sunt false. Îi port lui Beyonce un imens respect. Haideţi să ne bucurăm în continuare de ”Lemonade”.

Amintim, totuşi, că nu este prima dată când s-a zvonit că Rita Ora ar avea o aventură cu Jay Z. Amintim şi că-n 2014, un jurnalist a întrebat-o pe artistă cum comentează zvonul privind relaţia dintre ea şi Jay Z. Pe atunci, Rita spunea că aceste zvonuri o întristează foarte tare şi că nu e cinstit faţă de Beyonce să se speculeze aşa ceva. ”Să nu mai îndrăzneşti să o jigneşti niciodată pe Beyonce. Căci, da, asta este jignire. Nici nu se pune problema de aşa ceva.”, declara prin 2014 Rita.

Modifică Setările