Vedete

Robbie Williams, infectat cu coronavirus. Cântăreţul e "nevoit" să stea în carantină într-o locaţie superbă din Caraibe

Robbie Williams, infectat cu coronavirus. Cântăreţul e "nevoit" să stea în carantină într-o locaţie superbă din Caraibe

Robbie Williams e infectat cu coronavirus şi se pare că vacanţa lui s-a prelungit forţat! Prin ce trece cântăreţul de 46 de ani?

De o bună perioadă de timp, chiar înainte de sărbătorile de iarnă, Robbie Williams s-a mutat pentru câteva săptămâni cu familia în St. Barts, una dintre cele mai exclusiviste locaţii din Caraibe. El, soţia şi copiii au petrecut sărbătorile la soare, într-o vacanţă de neuitat. 

Ei bine, iată că vacanţa s-a prelungit acum, se pare că actorul este infectat cu coronavirus: 

“Robbie nu s-a simţit bine deloc. El s-a autoizolat în vila pe care a închiriat-o pentru vacanţă. Nu este chiar cel mai rău loc din lume în care să stai în carantină, deşi nu poate merge la plajă. Trebuie să stea închis acolo 14 zile”, a declarat un apropiat al artistului, potrivit The Sun.

 

Robbie Williams: "Am fost la un pas de moarte din cauza intoxicaţiei cu mercur!"

Robbie Williams a declarat că a fost la un pas de moarte, iar motivul a fost... paradoxal, tocmai dorinţa de a avea un stil de viaţă mai sănătos. Starul a urmat o dietă exclusivă cu peşte - dar experienţa a dovedit că ce e mult strică. "Mâncam peşte de două ori pe zi, iar la control am descoperit cel mai mare nivel de mercur pe care doctorul a spus că îl văzuse la un pacient. Şi culmea este că nu aş fi făcut investigaţia dacă nu mă presa soţia mea, Ayda, care oricum este obsedată cu controalele şi testele de tot felul. Şi îi mulţumesc din suflet. Aş fi putut să mor din cauza intoxicaţiei cu mercur şi arsenic provocate de prea mult peşte ingerat. A doua zi după vizita la doctor am început să mănânc numai legume şi verdeţuri, ca să mă detoxific! Ayda mi-a schimbat viaţa şi mi-a şi salvat-o", a mărturisit Robbie.

Modifică Setările