News

Robbie Williams a fost la un pas de moarte. Are probleme serioase de sănătate

Robbie Williams a fost la un pas de moarte. Are probleme serioase de sănătate

Semn că sănătatea nu vine la pachet cu faima, se pare că Robbie Williams a avut parte de nişte momente de criză. Recent, cântăreţul a vorbit cu sinceritate despre problemele legate de sănătatea sa mintală, spunând că suferă de "o boală" care aproape că îl "omoară".

Starul a recunoscut că a fost foarte aproape de moarte "de atâtea ori" într-un interviu recent. Vorbind cu reporterii de la The Sun, Robbie a declarat: "Din fericire şi, în acelaşi timp, din păcate, am tendinţa de a sabota totul. Am o boală care aproape că mă omoară şi este în capul meu, aşa că trebuie să fiu atent. Câteodată mă supără, iar uneori este ceva care merge cu mine pe scenă. Uneori trăiesc în fericire şi este minunat, dar de cele mai multe ori sunt om - având o experienţă umană, încercând să fac faţă a tot ceea ce se întâmplă în capul meu."

Aceste declaraţii vin la doar câteva luni după ce Robbie a fost nevoit să-şi anuleze turneul din Rusia după ce s-a înbolnăvit grav în culisele stadionului din Zurich: "Mi-a amorţit braţul stâng şi îmi curgea salivă din gură fără să pot controla asta. Am avut o durere groaznică de cap şi nu mai puteam respira."

După această criză, Robbie a zburat la Londra pentru a-şi face de urgenţă investigaţii: "Am făcut nişte teste de sânge şi am fost supus unui control la inimă şi la creier.  Am descoperit unele anomalii, inclusiv ceva pe creierul meu care arăta ca un cheag de sânge. A fost înfricoşător, aşa că am fost trimis direct la unitatea de terapie intensivă."

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările