News

Robert De Niro: ”Donald Trump n-are voie în restaurantele mele”

Robert De Niro: ”Donald Trump n-are voie în restaurantele mele”

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 079965 15/05/2018 Robert De Niro Nobu Hotel London Shoreditch Launch In London

De când Donald Trump a fost inaugurat ca cel de-al 45-lea preşedinte american, starul hollywood Robert De Niro a fost foarte vehement şi vocal în ceea ce priveşte convingerile lui politice. Actorul a susţinut nenumărate discursuri împotriva preşedintelui american, arătându-se complet consternat de faptul că America se află sub conducerea lui. Robert De Niro a inaugurat un nou restaurant Nobu Săptămâna trecută, Robert De Niro a inaugurat, alături de partenerul său Nobu Matsuhisa, un nou restaurant Nobu, respectiv Nobu Marbella Resort. La ceremonia de inaugurare, starul hollywoodian a vorbit despre retragerea de la Hollywood, despre relaţia lui de lungă durată cu partenerul lui de afaceri, Chef Nobu, dar şi despre preşedintele american Donald Trump pe care îl dezaprobă.

Sincer cum îl ştim, Robert de Niro, care face o avere în urma afacerii cu hoteluri şi restaurante, a mărturisit că nu are de gând să se retragă la Hollywood şi că va continua să joace până la ultima suflare, deşi s-au împlinit 55 de ani de când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. ”Dacă îmbătrânesc? Ce să fac? Ce altceva să fac? Să mă apuc de golf? De fapt, am încercat acest sport şi-mi place, dar nu mă pot lăsa de ceea ce fac. Atâta vreme cât îmi place ce fac (n.r. actoria), nu am cum să încetez.”, a mărturisit Robert de Niro.

Alături de Meir Teper şi Nobu Matsuhisa, partenerii lui

Cât despre relaţia cu partenerul său de 25 de ani, Robert De Niro a comparat-o cu un mariaj. ”Mă iubeşte. Am avut certurile noastre. Dar a fost o relaţie foarte bună, iar Nobu este minunat în ceea ce face el. Numai anumite persoane pot face ceea ce face Nobu. (...) Am fost norocoşi că am putut să  ne desfăşurăm activitatea. Evident, câteodată nu ne-am înţeles şi am avut certurile noastre, ca toţi oamenii, dar a ieşit mereu bine la sfârşit”, a declarat actorul de 74 de ani despre partenerul lui de afaceri, Nobu.

Cât despre Trump, Robert a declarat că există o listă cu persoane foarte cunoscute care nu vor fi acceptate niciodată în restaurantele lui. Donald Trump, cel de-al 45-lea preşedinte american, este unul dintre acestea. Acesta a mărturisit că dacă s-ar întâmpla să fie în acelaşi loc cu Donald Trump, el ar părăsi încăperea. ”Nu-mi place ce-i place. Dacă el ar intra într-un restaurant în care aş fi eu, aş pleca imediat.”, a declarat Robert.

Chef Nobu

Imediat după, amuzat de declaraţia lui, partenerul lui de afaceri a mărturisit că ar fi interesant să gătească o masă pentru Trump şi ”Bob” (n.r. Robert de Niro). ”Este visul meu ca Trump să stea lângă Bob, iar eu să le fac sushi”, a glumit Chef Nobu, care îi e partener de afaceri lui De Niro de mai bine de 25 de ani.

Modifică Setările