News

Robert de Niro, păcălit să aibă grijă de un copil despre care a aflat, 10 ani mai târziu, că nu era al lui

Robert de Niro, păcălit să aibă grijă de un copil despre care a aflat, 10 ani mai târziu, că nu era al lui

Actorul are şase copii cu fostele lui partenere de viaţă, de care se ocupă cât poate el mai bine. Dar tot starul hollywoodian a declarat la un moment dat: „Nu e nimic mai ironic şi mai contradictoriu decât viaţa însăşi.” Şi mare dreptate avea!

Cartea De Niro: A Life, scrisă de Shawn Levy, dezvăluie multe dintre secretele unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Printre acestea se numără şi modul în care acţiona starul pentru a cuceri femeile. Vedeta din Raging Bull invita domnişoarele de care era interesat la el în maşină şi nu le mai lăsa să plece până nu îi dădeau numărul lor de telefon. Culmea e că asemenea strategie prea puţin elegantă funcţiona! Cel puţin a funcţionat în cazul Helenei Springs.

Helena era cântăreaţă backup pentru Bob Dylan, Bette Midler şi Elton John atunci când De Niro a urmărit-o pe bulevardul Vicente din LA în maşina lui decapotabilă. „Dacă eu mergeam repede, mergea şi el repede, dacă eu încetineam, încetinea şi el. Nebunul ăsta mă urmărea şi nici măcar nu-l cunoşteam. Într-un final, a făcut semnul unei rugăciuni cu mâinile şi m-a rugat să mă opresc. M-am oprit şi atunci m-a întrebat dacă putem lua masa împreună”, a dezvăluit Springs.

Cântăreaţa n-avea mai mult de 22 de ani atunci. Şi-a dat seama că era Robert De Niro cel care o curta şi a acceptat să ia masa cu el. Mai mult, a petrecut noaptea împreună cu legendarul actor. După care au decis amândoi să aibă o relaţie amoroasă fără să se complice prea mult. Se vedeau, între timp, şi cu alte persoane. În timpul relaţiei lor deschise, Helena a rămas gravidă de două ori.

Modifică Setările