News

Robert Downey Jr., enervat la culme de insistenţele unui jurnalist

de admin

Starul francizei ”Iron Man” s-a arătat enervat la culme de insistenţele unui jurnalist. Robert Downey Jr. s-a ridicat brusc şi a plecat din platou în timpul unui interviu televizat, după ce jurnalistul care îl intervieva nu a răspuns la doleanţele actorului de a nu mai trata subiecte de ordin personal.

Actorul în vârstă de 50 de ani a fost intervievat de jurnalistul britanic Krishnan Guru-Murthy, prezentator al postului Channel 4, pentru a promova următorul lui film, ”Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron / The Avengers: Age of Ultron”. Însă, la un moment dat, actorul s-a ridicat şi a părăsit studioul de televiziune după o serie de întrebări personale. ”Discuţia de aici începe să semene cu cele din emisiunile prezentate de Diane Sawyer", a spus Robert Downey Jr., înainte de a ieşi din emisiune.

Reacţia actorului a survenit după ce jurnalistul a schimbat la un moment dat tactica, deşi în prima parte s-a vorbit despre personajul Iron Man, şi i-a adresat actorului întrebări despre fosta lui dependenţă de droguri şi alcool, despre simpatiile sale politice şi despre familie.

Actorul nu a reacţionat pozitiv la întrebările jurnalistului şi i-a reproşat că întrebările sunt de ordin personal, şi nu profesional, aşa cum stabilise: "Promovăm un film aici sau ce facem? / Încep să sar deja aici pe călcâie - aşadar, ai face bine să treci la următoarea întrebare".

Însă, jurnalistul a continuat cu întrebările personale, ceea ce l-a enervat destul de tare pe actor şi l-a făcut să părăsească studioul de televiziune.