News

Robert Pattinson, actorul din ”Twilight”, i-a dat papucii iubitei! Ce s-a întâmplat?

Robert Pattinson, actorul din ”Twilight”, i-a dat papucii iubitei! Ce s-a întâmplat?

NEW YORK, NY - MAY 02: FKA Twigs (L) and Robert Pattinson attend the "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

Istoria lui amoroasă e destul de scurtă.  A avut o relaţie cu Kristen Stewart, partenera lui din filmului ”Tilight”, de care s-a despărţit, însă, după aceasta i-a fost infidelă, ca mai apoi să ajungă în braţele actriţei FKA. Cu aceasta din urmă s-a iubit din septembrie 2014 şi până acum, când a  decis că e timpul ca fiecare să meargă pe drumuri separate în viaţă. Nu mai sunt un cuplu! Umblă vorba pe la Hollywood că Robert Pattinson e un bărbat liber! Vestea e cu adevărat surprinzătoare, mai ales că acum trei luni actorul declara în presă că e ”într-un fel” logodit cu FKA şi că lucrurile merg de minune între ei. Ei bine, iată că lucrurile nu stăteau, de fapt, atât de bine între ei şi că Robert nu-şi dorea să mai fie în acea relaţie.

Drep prin urmare, acum, apropiaţii spun că acesta a pus punct romanţei cu actriţa de origine britanică, căci ”era sătul” să vadă că ”relaţia lor se duce pe apa sâmbetei”. ”În lunile recente, au început să se îndepărteze şi petreceau din ce în ce mai puţin timp împreună. Rob era sătul de asta, aşa că a rupt logodna şi le-a spus prietenilor că s-au despărţit.”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru ”The Sun”.

Acum trei luni s-au logodit

Totuşi, acelaşi apropiat spune că încă sunt sentimente între ei şi că despărţirea n-a cauzat durere vreunuia dintre ei: ”Având în vedere timpul petrecut împreună, încă mai au sentimente unul faţă de celălalt. E o situaţie grea, dar lucrurile deveniseră dificile între ei şi au văzut amândoi că nu mai pot funcţiona ca un cuplu”.

Au format un cuplu din 2014 până anul acesta.

Momentan, vestea n-a fost confirmată de către Robert Pattinson sau de FKA, aşa că aşteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile pentru cei doi.

foto: arhivă OK!

Modifică Setările