News

Robert Redford se topeşte pe picioare! Actorul din ''Propunere indecentă'' are faţa devastată de riduri

Robert Redford se topeşte pe picioare! Actorul din ''Propunere indecentă'' are faţa devastată de riduri camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Robert Redford nu mai are nimic în comun cu bărbatul fatal care îşi dorea o noapte de amor cu Demi Moore în filmul ''Propunere indecentă'' sau cu îndrăgostitul din ''Desculţ în parc''.

Deşi a dus o viaţă cumpătată şi nu s-a împrietenit cu drogurile şi alcoolul, Redford are faţa tumefiată de riduri şi cu totul alte trăsături.

"M-am îndrăgostit de fiecare dată de el. Dacă trecea o zi fără să vorbească cu mine… o luam personal: Dacă nu mă place? Am făcut ceva greşit? Singura problemă în colaborarea cu Bob era că mă uitam în ochii lui şi uitam dialogurile. Doamne, aşa de bine arăta!'', spunea Jane Fonda, actriţa care avea să îi fie parteneră în ''Desculţ în parc'', dar şi în alte filme. Astăzi însă imaginea lui de altădată e istorie.

Actorul de 83 de ani a avut o viaţă tumultoasă şi dincolo de scenă. Redford a fost căsătorit cu Lola Van Wagenen, care avea să îi dăruiască patru copii, un băiat, Jamie, şi două fiice, Shauna şi Amy. Cei doi au mai avut un fiu, Scott, care a murit din cauza sindromului morţii subite a sugarului. Drama aceasta avea însă să îl schimbe pentru totdeauna. “Ca tată, te învinovăţeşti când ţi se întâmplă aşa o nenorocire. Îţi lasă o rană care nu se vindecă niciodată”, mărturisea Robert, care ajunsese să îşi ascundă durerea în spatele personajelor pe care le juca.

Cei doi îşi despărţeau drumurile în 1985, dar divorţul lor avea să fie confirmat zece ani mai târziu. Actorul avea să ajungă din nou în faţa altarului în 2009. De această dată îi fura inima o pictoriţă, Sibylle Szaggars.

Redford şi-a anunţat anul trecut retragerea din cinematografie, apoi a regretat. ''A fost o greşeală. Nu ar fi trebuit niciodată să spun asta. Dacă mă voi retrage, mă voi strecura silenţios, dar nu ar trebui să vorbesc despre asta pentru că eu cred că atrage prea mult atenţia în direcţia greşită'', spunea el.

 

Comentarii

Modifică Setările