News

Robert Turcescu are o fiică superbă! Tocmai a terminat liceul şi i-a impresionat pe toţi la balul absolvenţilor

Robert Turcescu are o fiică superbă! Tocmai a terminat liceul şi i-a impresionat pe toţi la balul absolvenţilor camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Fiica cea mare a politicianului e în febra bacalaureatului, dar a reuşit deja să-şi impresioneze profesorii şi familia.

Robert Turcescu are toate motivele din lume să fie mândru! Fiica sa, Ioana, care a împlinit 18 ani în luna noiembrie, a încheiat cu brio studiile liceale ale Colegiului Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Bucureşti. Aşa că fostul jurnalist, actualmente politician, nu putea lipsi de la ceremonia de absolvire, unde Ioana a fost în centrul atenţiei tuturor - ea ţinând şi un discurs în faţa colegilor, profesorilor şi părinţilor.

Vădit emoţionat, Robert Turcescu a notat pe contul său de socializare, alături de câteva instantanee de la marele eveniment: „Absolventa tatii :) Să fii fericită, iubita mea, drumul vieţii tale e deschis spre mari realizări, ştiu sigur asta!“.

Ioanei i-a fost alături şi Oana Nuţu Turcescu, a doua soţie a tatălui său, care i-a transmis un mesaj plin de emoţie: „Yoyo, deşi nu te-am cunoscut când erai copil, ştiu sigur că ai fost unul minunat, deştept, matur, capabil. Este o mare onoare şi o bucurie să îţi fiu a doua mamă şi ai toată susţinerea mea în fiecare zi. Îţi doresc, în drumul tău, să întâlneşti oameni frumoşi, pozitivi, care să te inspire şi să te sprijine chiar şi atunci când greşeşti. Îţi mulţumesc, om minunat, că îmi eşti aşa o bună prietenă şi fată. Te iubesc!“

După ceremonia de absolvire, a urmat balul absolvenţilor, unde Ioana Turcescu a strălucit într-o ţinută demnă de covorul roşu, realizată (cum altfel?!) chiar de Oana Nuţu Turcescu, în atelierul său de design vestimentar. (vezi galeria foto)

Ca mulţi absolvenţi de liceu, şi Ioana Turcescu visează la o carieră peste hotare, astfel că se pregăteşte să plece la studii în America, la Universitatea Villanova din Pennsylvania.

„Vrea să studieze în SUA, o interesează comunicarea publică. Ea a realizat emisiuni de radio, emisiuni TV, a scris şi la un ziar. O interesează zona de public speaking şi sper să îşi îndeplinească şi visul de a deveni un scriitor de mare succes, pentru că are talent. Nu o spun doar eu, ci şi profesorii ei“, explica anul trecut Robert Turcescu într-un interviu acordat cotidianului Click!.

Până atunci, Ioana Turcescu are de trecut testul maturităţii, bacalaureatul, care a debutat astăzi cu proba la Limba şi Literatura Română.